درخواست سرور مجازی برای تورنت با سرعت بالا.
من برام سرعت اپلود خیلی مهمه چون بعد از دانلود فایلها میخوام فایلها رو اپلود کنم روی اپلود سنتر که ترجیها دیتا سنتر توی امریکا باشه که به سرورهای هات فایل نزدیک باشه سرعت دانلود هم بالا باشه و سرور از اپتایم بالا برخودار باشه توری باشه که اگر برای 1 ماه گرفتم برای ماه بعد خواستم تمدید کنم کیفیت تغییری نکنه قیمت هم زیره 15 تومن باشه
با تشکر
پاسخ : درخواست سرور مجازی برای تورنت با سرعت بالا.
به سایت ما مراجعه کنید، تعرفه ها و امکانات سرویس ها رو ببینید. (سفارش > سرورهای مجازی آمریکا)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
friday13th
من برام سرعت اپلود خیلی مهمه چون بعد از دانلود فایلها میخوام فایلها رو اپلود کنم روی اپلود سنتر که ترجیها دیتا سنتر توی امریکا باشه که به سرورهای هات فایل نزدیک باشه سرعت دانلود هم بالا باشه و سرور از اپتایم بالا برخودار باشه توری باشه که اگر برای 1 ماه گرفتم برای ماه بعد خواستم تمدید کنم کیفیت تغییری نکنه قیمت هم زیره 15 تومن باشه
با تشکر
http://www.webhostingtalk.ir/f15/15886/
دوستان توجه کردید که ایشون برای تورنت می خوان ؟!
تورنت = 99% نقض کپی رایت !
کدوم دیتاسنتر آمریکا همچین اجازه ای داده ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tukanet
سلام.
بعضی از فروشنده ها و بعضی از خریدار ها هنوز نمی دونند که قوانین کشور ها کشک نیست و باید رعایت بشه.
فروشنده ها: بعد از اینکه آبروشون رفت و با یک لگد محترمانه از دیتاسنتر اخراج شدند متوجه میشند که هیچ جا مثل ایران شناور نیست!
خریدارها: بعد از اینکه سرویسشون بسته شد و کارشون لنگ موند و درگیر پس گرفتن پول شدند و ... متوجه میشن که هر چی که خواستن شدنی نیست و هر چیز که می شنوند راست نیست!
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tukanet
دوست عزیز در مورد این حرف شما چندین بر در انجمن صحبت شده. لطفآ جستجو کنید تا به جوابتون برسید.
خوب شما جواب رو بفرمایید تا هم ما روشن بشیم و هم دوستان خریدار !
در مورد تورنت خصوصی و ... هم نگید چون فکر نمی کنم 99% افراد اطلاعی در این مورد داشته باشند !
همه استفاده می کنند و بعد از این که abuse گرفتند تازه به چه کنم چه کنم می افتند ....
دوستان بالاخره من چکار کنم اومدم هزینه اشتراک رو پرداخت کردم بعد سرویس روی من قطع شد اون موقع باید چکار کرد خواهشا راهنمایی کنید من برای تورنت میخوام تورنت هم که کله کپی رایت رو دور میزنه و از اپلود سنتر بدتر هست
تنها راه شما این هست که SEEDER رو ببندید !!
به این معنی که 1 کیلوبایت هم نباید SENT کنید (
راه حل هم اینه که :
1- در برنامه هایی نظیر uTorrent و BitTorrent سرعت آپلود رو به حداقل برسانید و بعد از دانلود فایل ، آن را STOP کنید که SEED نکنه
2- در لینوکس هم از TorrentFlux استفاده کنید و در تنظیماتش عبارت DIE WHEN DONE رو انتخاب کنید