دوستانى که طراحى سايت انجام ميدن کمک کنند.
من دامنه ام رو در سايت namecheap ثبت کردم و هاستم از byethost يا همون ifastnet هست سرورهاى هاست رو در دامنه وارد کردم و ورد پرس رو هم نصب کردم و ديتابىس هم ايجاد کردم الان بعد از جستجوى سايت بعضى وقتا ساىت بالا مياد بعضى وقتا هم خطاى 400مياد و مينوىسه 400 bad request و nginx دلىلش چيه؟
پاسخ : دوستانى که طراحى سايت انجام ميدن کمک کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farshid987
من دامنه ام رو در سايت namecheap ثبت کردم و هاستم از byethost يا همون ifastnet هست سرورهاى هاست رو در دامنه وارد کردم و ورد پرس رو هم نصب کردم و ديتابىس هم ايجاد کردم الان بعد از جستجوى سايت بعضى وقتا ساىت بالا مياد بعضى وقتا هم خطاى 400مياد و مينوىسه 400 bad request و nginx دلىلش چيه؟
اینجور موارد وارد حوزه میزبانی و هاستینگ میشه و طراحا نمیتونن کمکی بهتون کنند.
اما خب مشکل از دو جانب میتونه باشه:
1. مشکلات سرور میزبانیتون و کیفیت پایین هاستینگی که ازش استفاده می کنید.
2. مشکلات اینترنت خودتون.
در زمانی که به خطا میخورید همون لحظه با یه اینترنت دیگه تست کنید تا ببینید مشکل از سرور هست یا خیر
این خطا کلا وقتی رخ میده که درخواست شما توسط سرور در یک قالب صحیح قرار نگرفته.
معمولا یا بخاطر مشکل از اینترنت خودتون که نمیتونه درخواست رو به سرور بفرسته پیش میاد
یا ممکنه بخاطر مشکل وب سرور باشه
باتوجه به اوضاع خیلی بد isp های ایرانی احتمالا مشکل از اینترنتتون باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farshid987
مشکل ار سرور های میزبانتون هست سرور هاشون مشکل داره با خودشون باید صحبت کنید
بررسی بفرمایید که dns های ست شده بر روی هاست شما صرفا 2 دی ان اس باشد، این ایراد زمانی به صورت لحظه ای به وجود می آید که دی ان اس های شما به صورت 4 تایی ست شود،در این حالت گاهی از دی ان اس اولی و گاهی از دی ان اس دومی سایت لود شده و ارور میگیرد
موفق باشید
مشکل از هاستتون نیست حتی هاست های رایگان شرکتی که اعلام کردید هم ایده ال هستند .
سیستم مدیریت محتوا تون رو هم یکبار عوض کنید و تست نمائید.
به نظرمن من انتخاب هاست مطمن خيلي تاثير گذار هستش
انجام خدمات طراحي سايت و رفع مشكل شما
نمونه : www.doorturkcelikkapi.com