سلام
هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم در این رابطه
میخوام لینوکس رو از طریق vmware رویه vps نصب کنم و بعدش دایرکت ادمین نصب کنم ولی نمیدونم چطوری باید لینوکس نصب کنم و چه لینوکسی باید نصب کنم؟ لطفا راهنمایی کنید دوستان
باتشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم در این رابطه
میخوام لینوکس رو از طریق vmware رویه vps نصب کنم و بعدش دایرکت ادمین نصب کنم ولی نمیدونم چطوری باید لینوکس نصب کنم و چه لینوکسی باید نصب کنم؟ لطفا راهنمایی کنید دوستان
باتشکر
قاعدتا سیستمی که شما نیاز دارید Cloud Linux یا CentOS هست .
نصب CentOS/Cloud Linux خیلی سخت نیست :) شما فقط پارتیشن ها رو به اندازه (با ضریب 20 درصد خطا ) قرار بدهید .
ضریب که میگم معمولا برای از کمتر شدن ضریب خطا و کمتر شدن دردسر 20 درصد فضا رو بیشتر میگیریم .
هرچقدر سرورتون رم داره نهایتا 8 گیگ ! SWAP ایجاد کنید / قبلا دیدم که روی سرور 64 گیگ رم 128 گیگ SWAP تعریف شده بود !!! الان استاندارد جهانی میگه آخرین آخرین حجمی که پیجینگ میشه داد 10 گیگ هست :|
var/ هم هرچقدر تونستید بیشتر فضا بدهید .
درود؛
برای میزبانی وب بیشتر توزیع CentOS بدلیل داشتن Community بهتر و استفادهی همه گیر تر استفاده میشود. توزیع های پایدار دیگری مثل Debian و Ubuntu Server هستند که میتوانند مورد استفاده قرار گیرند.
اگر میزبانی وب اشتراکی هست پیشنهاد میشود از سیستم عامل Cloud Linux استفاده کنید.
ابتدا باید مبانی اولیه را بلد باشید مثل پارتیشن بندی، کامند ها و.. سپس به مباحثی مانند Optimization ، Security ، حل مشکلات و.. بپردازید.
بدرود.
سلامی دوباره!
الان من سنتوس نصب کردم!
بعد تویه سایت ها خوندم برای نصب دایرکت ادمین اول باید این دستور رو اجرا کرد
yum install wget gcc gcc-c++ flex bison make bind bind-libs bind-utils openssl openssl-devel perl quota libaio libcom_err-devel libcurl-devel gd zlib-devel zip unzip libcap-devel cronie bzip2 cyrus-sasl-devel perl-ExtUtils-Embed autoconf automake libtool which patch mailx db4-devel
بعد از اجرای این دستور ارور میده! عکس از ارور رو پیوست میکنم! لطفا بگین باید چه کار کنم؟فایل پیوست 30583
دوست عزیز اول بگید ج نسخه از سنتوس رو نصبیدید تا میش نیازش رو بدم
بعد دایرکت شما چ کانفینگ هایی رو روش نصب کتید اسم تمامشو بگید تا ی دستور بتون بدم راجبش
سنتوس 6.5!
منظورت از چه کانفیگ هایی چی هستش؟! فعلا فقط میخوام دایرکت خالی رو نصب کنم!
منظورم اینه مگهدفایروال انتی ویروس ووو نمی نصبید هرچی می نصبید بگید
دوم طبق اموزش زیر برید ب مشکل خوردید بگید
http://www.novinhost.org/client/know...yarticle&id=45
ی تشکر خشک و خالیب زدن دکمه تشکر کنید
خیلی ممنون انجام دادم ولی بازم ارور داد!
عکس رو ببینید فایل پیوست 30586