پاسخ : اکتیو نشدن پنل resello
درود با ای پی ایران ثبت نام کردید؟ پرفایلتون رو به چه مشخصاتی ثبت کردید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farssub
درود با ای پی ایران ثبت نام کردید؟ پرفایلتون رو به چه مشخصاتی ثبت کردید؟
سلام با ای پی ایران و پروفایل رو هم با مشخصات ایران ثبت کردم اکانت وب مانی هم با مشخصات پنل یکی هستش اما نمی دونم کجای کار مشکل داره ؟
دو سه بار تیکت بزنید حل میکنن ساعت 12 شب به بعد تیکت بزنید خیلی سیستم پاسخ گویی به تیکت افتضاحی دارن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
golzar84
با سلام بنده حدود 1 هفته است که در resello ثبت نام کردم و مبلغ 50 دلار هم پنل رو از طریق وب مانی شارژ کردم اما هنوز اکتیو نشده تیکت زدم و پاسپورت ارسال کردم اما نه جواب میدن و نه اکانت رو فعال می کنند لطفا راهنمایی کنید.
باید حتما تیکت بدید بدون تیکت اوکی نمیکنند فکرکنم اسکن قبض تلفن یا کارت ملی کسی که پنل به نامش هست هم بفرستید بهتره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel
باید حتما تیکت بدید بدون تیکت اوکی نمیکنند فکرکنم اسکن قبض تلفن یا کارت ملی کسی که پنل به نامش هست هم بفرستید بهتره
4 بار تیکت زدم و درخواست اکتیو کردن اکانت رو دادم اما هم چنان غیر فعال به سر می بره و جواب تیکت رو هم نمی دند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
golzar84
4 بار تیکت زدم و درخواست اکتیو کردن اکانت رو دادم اما هم چنان غیر فعال به سر می بره و جواب تیکت رو هم نمی دند.
امروز باید بدن چون اولین روز کاریشون میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
golzar84
با سلام بنده حدود 1 هفته است که در resello ثبت نام کردم و مبلغ 50 دلار هم پنل رو از طریق وب مانی شارژ کردم اما هنوز اکتیو نشده تیکت زدم و پاسپورت ارسال کردم اما نه جواب میدن و نه اکانت رو فعال می کنند لطفا راهنمایی کنید.
با سلام
دوست عزیز
موقع ثبت نام اگه دقت کنین نوشته بودن بعد پرداخت باید تیکت بزنید تا اکتیو بشه تیکت بزنید درست میشه
دیروز تعطیلیشون بوده احتمالا.
اونجا یه alexander هست که کارت ملی فارسی تون رو میگیره و تائید میکنه :D جالبه وقتی ازش می پرسیم مگه شما فارسی بلدید ..؟ میگه با ابزار ها (tool) ترجمه میکنیم :)
در کل پشتیبانیشون زیاد جالب نیست ولی تنها گزینهی مناسب برای ایرانه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Z.eus
دیروز تعطیلیشون بوده احتمالا.
اونجا یه alexander هست که کارت ملی فارسی تون رو میگیره و تائید میکنه :D جالبه وقتی ازش می پرسیم مگه شما فارسی بلدید ..؟ میگه با ابزار ها (tool) ترجمه میکنیم :)
در کل پشتیبانیشون زیاد جالب نیست ولی تنها گزینهی مناسب برای ایرانه.
الان برام این پیام رو در جواب تیکت زدند.
Unfortunately, we could not verify your signup. This is because the payment data you have provided does not match the account information.
In order to successfully process your account verification, please provide us with:
- a copy ID of the Resello account owner, mohammad kermani
When received at contact@resello.com, we will verify the account again. Thanks in advance.
Kind regards,
Resello
میگه اطلاعات پرداخت با حساب همخانی ندارند من بعد به اون ادرس گفته ای دی بفرست من کپی پاسپورت بفرستم که مشکلی نیست بعد فرستادم دوباره باید تیکت بدم بهشون