دلیل خارج شدن از دسترس وب سایت پنل چیست ؟
متاسفانه نه میشه نصبش کرد و نه وب سایتش باز میشه !!! موضوع تحریم هم نیست .. بطور کل بسته شده !
کسی اطلاعی از مشکل داره ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دلیل خارج شدن از دسترس وب سایت پنل چیست ؟
متاسفانه نه میشه نصبش کرد و نه وب سایتش باز میشه !!! موضوع تحریم هم نیست .. بطور کل بسته شده !
کسی اطلاعی از مشکل داره ؟
من هم چند روزی است که نميتوانم سايت WebSitepanel را باز کنم و سايت و زير دامنه های آن اشکال 503 را نمايش ميدهد.
اگر قبلا وب سايت پنل را نصب کرده باشید، با استفاده از فايل های آن و ديتابيس خام آن ميتوانيد سرويس های آن را مجدد نصب کنيد.
اما اميدوارم بزودی اشکال آنها برطرف بشه و مجددا کار را ادامنه دهند.
نزدیک ۱ هفته هست که سایتشون مشکل داره، شایعات زیادی در فاروم های خارجی مطرح شده اهم از فروش مالکیت، تغییر نام برند و ... که هنوز هیچ کدام بصورت رسمی تایید نشده است
همچنین سایتهایی ایجاد شده که بسته اینستالر رو دانلود میدن(ظاهرا یک مقداری هم تغییر دادن و نمیشه اعتماد کرد!)
صفحه اول سايت و بعضی از صفحات عمومی سايت WebsitePanel باز شده، اما هنوز صفحه Download کار نميکند و هيچ توضيحی در خصوص دليل قطع سايت در روزهای گذشته در سايت درج نشده ....
بله ولی فقط صفحه اصلی سایت کار میکنه و همچنان ارتباط حتی اینتسالر ها نیز با سرور وب سایت پنل برقرار نیست
اشکال برطرف گرديده، اکنون ميتوانيد به روال قبل برنامه را نصب نماييد، اما دليل قطع شدن اين مدت مشخص نشده است.
بله کاملا برطرف شده، ولی کاش دلیل رو یه خبری چیزی بکنن تا شایعات فارومای خارجی تموم شه
کار خاصی ندارد، شما نیاز به تغییر هیچ کدام ندارید، فقط برای پرتالش آی پی سرور رو بدید، و یوزر پسورد وارد کنید، پورتها میبایست پیش فرض باشند
من اینکارو کردم تا مرحله آخر هم میره ولی back roul میخوره و نصب نمیشه ارور میده آخرش نمیدونم مشکلش از کجاست
عکس ارور:http://uupload.ir/files/1vun_scr1.png