تاثیر منفی WP Super Cache روی آمار بازدید سایت
سلام دوستان
آیا استفاده از افزونه های کش مثل WP Super Cache یا افزونه های مشابه باعث دیر ایندکش شدن مطالب در گوگل می شن؟
سوال دومم در مورد تاثیر این افزونه ها در شمارشگر گوگل آنالیتیک هست آیا با استفاده از این افزونه ها آمارهای بازدید روزانه که گوگل آنالیتیک به ما می ده اشتباه می شن؟
پاسخ : تاثیر منفی WP Super Cache روی آمار بازدید سایت
سلام
خیر. تاثیر در ایندکس مطالب ندارد.
بهتر است بجای افزونه از امکانات سرویس دهنده ها بر روی سرور مانند mod_pagespeed گوگل استفاده شود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زیرساخت
سلام
خیر. تاثیر در ایندکس مطالب ندارد.
بهتر است بجای افزونه از امکانات سرویس دهنده ها بر روی سرور مانند mod_pagespeed گوگل استفاده شود.
ممنون دوست عزیز
من الان یک سرچی رو این مازولی که شما گفتید زدم مثل این که روی وی پی اس ها مشکل ایجاد می کنه و رم را زیادی اشغال می کنه بیشتر برای سرور اختصاصی کاربرد داره
من قبلا" یک مدت از همین پلاگین سوپر کش استفاده می کردم مشکلی هم نداشتم منتها شنیدم روی آمار گیر گوگل انالیتیک تاثیر منفی می زاره می خواستم ببینم این حقیقت داره؟
در مورد اینکه فرمودید : روی آمار گیر گوگل انالیتیک تاثیر منفی می زاره می خواستم ببینم این حقیقت داره؟
متاسفانه در این مورد اطلاعی ندارم اما قاعدتا نباید مشکلی ایجاد کند.
در مورد مصرف بالای منابع WP Super Cache هم بله دقیقا این افزونه مخصوصا در صورت تداخل با وضعیت و ساختار سرور مشکل ساز خواهد بود.
هیچ مشکلی که نداره هیچ خیلی هم مفیده. با بالا رفتن سرعت لود صفحه تاثیر مثبت میزاره. فقط باید بعد از به روز کردن مطالب، اون ها رو از کش پاک کنید.
مشکل کش شدن فایل جاوا آنالیز گوگل هست.
ایندکس پایین نمیاره که
یه مشکل خیلی بزرگ داره
اونم اینه که کاربراتون شاکی میشن
و مطالب جدید سایتو مشاهده نمیکنن
باید f5 بزنن هی تا مطالب جدید آپدیت بشه
cache اینش بده دیگه
اگه کد آنالیتیکس در صفحات قرار داده بشه مشکلی نداره. اون کد چیزی نداره که بخواد کش بشه یا نشه.
فایل رو نمیدونم منظورتون چیه