درود
از عنوان تاپیک پیداست سوال..
و اما سوال دیگه.. چه لاینیس هایی برای راه اندازی هاستینگ احتیاج هست؟
نمیشه از نال شده استفاده کرد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
از عنوان تاپیک پیداست سوال..
و اما سوال دیگه.. چه لاینیس هایی برای راه اندازی هاستینگ احتیاج هست؟
نمیشه از نال شده استفاده کرد؟
whmcs چطور؟
نال میشه استفاده کرد؟
نال شده یعنی د-زدی ، د-زدی ک فقط بالا رفتن از دیوار خونه مردم نیست ک ...
استفاده از نسخه نال شده تحت هبچ شرایطی توصیه نمیشه .
سی پنل ک نال شده نداره و اصلا بدون لایسنس ب هیچ دردی نمیخوره ، whmcs هم نال شده اش تو نت ریخته ، ولی توجه داشته باشید ک whmcs پل بین سرور های شماست و اگر مرتب بروز رسانی نشه ، برای شما مشکلات جدی ایجاد میکنه ...
شرکت فراسو بدون هیچ گونه مشکلی داره لایسنس whmcs با قیمت پایین ارائه میکنه ، گفتن هم ک ی صحبتی ک با whmcs داشتن هیچ گونه مشکلی برای لایسنس هاشون پیش نخواهد آمد .
چرا ب جای د-زدی از کلمه رایگان باید استفاده کنیم ؟ نال شده نال شده ست ... برای پرداخت نکردن هزینه لایسنس بهانه جویی نکنید ، ک اینکار شما توهین ب مشتری های شماست .
حتما الان چهار تا دونه آدم دیگه میان تو این تاپیک میگن ویندوز تو لایسنس داره ؟ نرم افزار هات لایسنس دارن ؟ ک میای میگی نال یعنی د-زدی ؟
- بله داره ، تک تک نرم افزار های نصب شده رو سیستم من لایسنس قانونی داره .
موفق باشید .
مسئله اینجاست که اصلا لایسنس هم که میخری مشکل هم به وجود میاد یا حل نمیشه یا روی update بعدی حل میشه یا انقدر بررسیشون طول میکشه که خودت باید بری دونبالش بفهمی چی بوده نتیجتا لایسنس به درد کار خاصی نمیخوره
دوست عزیز شما میتونید از نسخه های نال شده تمام سیستمهای مدیریت هاست مانند سی پنل ، whmcs ، لایت اسپید و... استفاده کنید
هیچ یک مشکلی نداشته و اگر به دست تیم مطمئنی نال شده باشند تقریبا شما دچار هیچ مشکلی نخواهید شد
البته همه دوستان موافق و مخالف نال درست میگویند ولی با توجه به شرایطی که ایران در حال حاظر داره من ترجیح میدم از نسخه نال شده یا همان ***ی استفاده کنم و تقریبا مطمئن باشم که هیچ مشکلی برایم پیش نمی اید نه اینکه هر شب با ترس اینکه نکنه فردا یکی از سیستمها ایران را تحریم کنه و لایسنس من بر باد بره و تمام سایتهام برن روی هوا
البته بازم میگم این نظر شخصیه و همه دوستان با هر طرز فکری دارن درست میگن و من قصد جسارت نداشتم و ندارم
موفق باشید