پاسخ : قالب اختصاصی یا آماده؟
درود
بیشتر بر میگرده به ظاهر سایت که تک باشه در بین دیگر سایت های مشابه ...
قالب های آماده بسیار قوی و زیبایی برای فروش به تعداد در فروشگاه های قالب موجود هست ولی اگه میخواید ظاهر سایتتون شناسه سایتتون هم باشه بهتره برید سراغ قالب اختصاصی
ممنونم از پاسخ شما. من فکر کردم که شاید بهتر باشه یک قالب آماده بگیرم و هزینه ای که میخواستم برای قالب اختصاصی کنم, هزینه کنم برای سئوی قالب. نمیدونم این کار چقدر درسته. به قالب های آماده ایرانی که اعتمادی نیست, ولی قالب های خارجی کارشون درسته
معمولا خیلی از قالب های آماده ای که در فروشگاه های قالب میبینید فارسی و راست چین شده نسخه خارجی هستند ...
بنظر بنده برای شروع میتونید از قالب های آماده استفاده کنید و کمی شخصی سازی و ویرایش انجام بدید !
قالب آماده در وقت شما صرفه جویی میکنه و به سرعت میتونید به دلخواه و ایده آل خودتون برسید ، قالب اختصاصی برای زمانیه که قالب آماده جوابگوی شما نیست و ایده آل های شما چیز دیگس
اگر قالبی مورد تایید شماست شک نکن و به سرعت خریداری کن و کارها پیش ببر
در زمانی که هستیم اصلا نمیشه توی کارها وقفه بندازیم
ممنونم از راهنمایی شما دوستان. فقط نمیدونم چطور میشه فهمید که قالب هایی که برخی سایت های فروش قالب ادعا می کنند که از تم فارست اورجینال خریدند و فارسی سازی کردند, واقعا اورجینال هست یا نال شده؟ راهی وجود داره تا این مورد رو بفهمیم؟
درود
کلمه نال که برای اسکریپت به کار میره و قالب رو نمیشه نال کرد در واقع میشه ریپ زد از یه سایت دیگه ...
قالب ها اورجینال خریداری میشن چون دارای پنل و ... هستند
ممنون بابت این نکته ظریف ;) بله دارای پنل و تنظیمات هستند. یک سوال خارج از موضوع اینکه من مدتیه در فکر ایجاد یک سایت موزیک و فیلم هستم و به نظرم غیرمجاز بهتر جواب میده. این طرز فکر درسته آیا؟! به نظرم محتوای دانلودی بازخورد خوبی باید داشته باشه.
ما هم به فکر راه اندازی چنین سایتی هستیم ولی بصورت مجاز و در چارچوب قوانین !! به دردسر های بعدش نمیرزه !!
سایت های مجاز موفق بسیارند مثل " پلنها" و...
سلام اگه با *****نگ و با خرید ماه به ماه دامنه جدید مشکل ندارید غیر مجاز ;)