پاسخ : پرینتر (لطفا معرفی کنید)
بزار بگم ميخواي :d پي دي اف بخوني باهاش؟؟؟ من يكي ديدم اچ پي ليزري تك رنگ 115 تومن فك كنم چيز بدي نبود. مدلشو نميدونم
خیر میخواد مدار چاپ بکنه / دی:
این نوع پرینتر ها هست که من یکیشون رو که سامسونگ بود پرسیدم 400000 بود /
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
خیر میخواد مدار چاپ بکنه / دی:
این نوع پرینتر ها هست که من یکیشون رو که سامسونگ بود پرسیدم 400000 بود /
درست حدس زدی :d
البته من با قیمت های خیلی پایینتر هم دیدم حدود 120 تومان
اون پرینتری که شما میگی فکر کنم واسه چاپ روی چیزایی مثل شیشه ، MDF و ... هست
این 120000 رو معرفی میکنی؟ / منم بهش احتیاج داشتم اما چون 400000 بود و کار من هم زیاد نبوذ بی خیال شدم / با پرینتر لیزری و یک اکواریوم اسیدی کار هام رو انجام دادم / اما اگه این مدلی که شما میگی باشه میرم میخرم / ارزش داره /
والا يه هفته پيش بود بازار رضا رفتم و قيمت گرفتم. من گفتم ميخوام باهاش فقط متن پرينت بگيرم كارمم متوسطه كه اون اينو معرفي كرد و خيليم ميگفت راضي بودن مشتريا. ولي همينطور كه ميگم مدلشو يادم نمياد چون قصد خريد جدي نداشتم
------------------------------------------------------------------------------------------
ببخشيد دوستان تو تاپيك ديگه اينو ميگم.. كسي جواب اين سوالمو ميدونه؟؟
http://www.webhostingtalk.ir/f56/15772/#post155004
فکر کنم با canon pixma ip5300 بشه
روی سی دی و کارت که میشه پرینت کرد
نه عزیز / فرق میکنه / پرینتر های رنگی وقتی روی cd پرینت میکنن به راحتی با آب پاک میشه / الان من پرینتر d5363 hp دارم که روی cd هم پرینت میکنه روی فیبر مسی خیر ( رنگ به همه جا پخش میشه و ... ) / :)
میبینم که شما هم مثل ما برقی هستی :109::67:
اگه برا تعداد بالا میخوای که چیزی سراغ ندارم ! اما اگه برا خودت و کارا خودت میخوای متونی از روش اتو و پیرینتر لیزری ( معمولی) استفاده کنی که خوب جواب میده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sshiran
میبینم که شما هم مثل ما برقی هستی :109::67:
اگه برا تعداد بالا میخوای که چیزی سراغ ندارم ! اما اگه برا خودت و کارا خودت میخوای متونی از روش اتو و پیرینتر لیزری ( معمولی) استفاده کنی که خوب جواب میده
ایناها رو گذاشتم کنار :))
دقت خیلی بالا احتیاج دارم