سئو سایت دوستان کار بلد جواب بدن در امر سئو
دوستان سلام عرص میکنم.
سایت نکس وان رو شاید بشناسید .
نتیجه ی خوبی رو داره توی بازدید .
میخواستم بدونم سئو این سایت به چه صورت بوده . چیکار کرده که اینطور شده از روش هایی استفاده کرده . که انقد سریع اومد بالا تو زمان خودش.
کسایی که تونایی این کارو دارن برای سایت جدیدمون نیاز داریم .
هزینه هم مهم برا مون
پاسخ : سئو سایت دوستان کار بلد جواب بدن در امر سئو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alializade3
دوستان سلام عرص میکنم.
میخواستم بدونم سئو این سایت به چه صورت بوده . چیکار کرده که اینطور شده از روش هایی استفاده کرده . که انقد سریع اومد بالا تو زمان خودش.
هزینه هم مهم برا مون
قالب سبک و ساده
مطالب اختصاصی و دست نویس
سرعت لود سرور
بروز بودن
رعایت استاندارد های کلی سئو
با هزینه مناسب میتونیم انجام بدیم براتون
درود
سایت نکس وان بکلینک های زیادی داره که خیلی بهش کمک می کنه
همچنین داخل پست ها چیزایی مثل کد پخش آهنگ باعث میشه مطالبش از نظر گوگل مطالب جدیدی باشن
اگر لطف کنید آدرس سایتتون رو بدید استراتژی هایی که میشه ازشون استفاده کرد به همراه هزینه رو بهتون اعلام می کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NiceHosting.ir
درود
سایت نکس وان بکلینک های زیادی داره که خیلی بهش کمک می کنه
همچنین داخل پست ها چیزایی مثل کد پخش آهنگ باعث میشه مطالبش از نظر گوگل مطالب جدیدی باشن
اگر لطف کنید آدرس سایتتون رو بدید استراتژی هایی که میشه ازشون استفاده کرد به همراه هزینه رو بهتون اعلام می کنم
سایت هنوز استارت نشده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alializade3
دوستان سلام عرص میکنم.
هزینه هم مهم برا مون
سلام و عرض ادب
ببینید سئو از دید شما باید خیلی سخت و دشوار باشه که تا حدودی درسته.
شما باید سئو رو یک ماشین فرض کنید که قرار هست سایت شما رو به رتبه های بالا برسونه.
شما باید بلد باشی چطور از این ماشین استفاده کنی ؛
قوانین رانندگی ، تسلط کافی به ماشین ، داشتن دانش کافی و ... برای موفقیت توی این مسیر خیلی میتونه به شما کمک کنه.
اگر بدون تسلط وارد این مسیر بشید بدون شک دچار ضرر و زیان میشید ، از جریمه شدن توسط پلیس تا خسارت زدن به خودتون.
(چون هنوز سایت رو استارت نزدید این موارد رو خدمتتون عرض میکنم که در آینده دچار ضرر و زیان نشید)
"آقای موسوی" از اون دسته افرادی هستند که تونستند به بهترین شکل ممکن از این ماشین استفاده کنند.
یک مورد رو هم لازم دونستم عرض کنم : عزیزانی هم که میفرمایند در صورت تمایل با هزینه براتون انجام میدیم و ...
توچه داشته باشید :
اول : اینکه اگر با رقم های پایین مثل : 500 هزارتومان (یا کمتر) تا 5 میلیون برخوردید ، بدون هیچ تردیدی به مذاکره پایان بدید.
دوم : توجه داشته باشید که رسیدن به این رتبه نیازمند صرف وقت و هزینه زیادی هست که متاسفانه در ایران چیزی به نام حس مسئولیت و وجدان وجود نداره و پس از دریافت وجه شما رو به خدا میسپارن.
پس پیشنهاد میکنم حواستون رو جمع کنید تا دچار مشکل نشید.
سوالی بود خوشحال میشم کمکی کرده باشم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raiden
سلام و عرض ادب
ببینید سئو از دید شما باید خیلی سخت و دشوار باشه که تا حدودی درسته.
شما باید سئو رو یک ماشین فرض کنید که قرار هست سایت شما رو به رتبه های بالا برسونه.
شما باید بلد باشی چطور از این ماشین استفاده کنی ؛
قوانین رانندگی ، تسلط کافی به ماشین ، داشتن دانش کافی و ... برای موفقیت توی این مسیر خیلی میتونه به شما کمک کنه.
اگر بدون تسلط وارد این مسیر بشید بدون شک دچار ضرر و زیان میشید ، از جریمه شدن توسط پلیس تا خسارت زدن به خودتون.
(چون هنوز سایت رو استارت نزدید این موارد رو خدمتتون عرض میکنم که در آینده دچار ضرر و زیان نشید)
"آقای موسوی" از اون دسته افرادی هستند که تونستند به بهترین شکل ممکن از این ماشین استفاده کنند.
یک مورد رو هم لازم دونستم عرض کنم : عزیزانی هم که میفرمایند در صورت تمایل با هزینه براتون انجام میدیم و ...
توچه داشته باشید :
اول : اینکه اگر با رقم های پایین مثل : 500 هزارتومان (یا کمتر) تا 5 میلیون برخوردید ، بدون هیچ تردیدی به مذاکره پایان بدید.
دوم : توجه داشته باشید که رسیدن به این رتبه نیازمند صرف وقت و هزینه زیادی هست که متاسفانه در ایران چیزی به نام حس مسئولیت و وجدان وجود نداره و پس از دریافت وجه شما رو به خدا میسپارن.
پس پیشنهاد میکنم حواستون رو جمع کنید تا دچار مشکل نشید.
سوالی بود خوشحال میشم کمکی کرده باشم.
بسیار عالی بسیار عالی دوست عزیز .
من در زمینه ی وب و سایت تجربه کافی رو دارم خودم طاحی سایت هستیم و از لحاظ سئو 60-70 در تجربه دارم . ولی سایت نکس وان از الگرتیم های باحالی برای سایتش استفاده کرده بود
خواستم از دوستان اگه کسی میدونه حتی با هزینه در اختیار م بزاره مررسی از شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alializade3
سایت هنوز استارت نشده
درود
بسیار خوب پیام خصوصی رو چک کنید لطفا