روشن خاموش کردن سرور از راه دور
با عرض سلام و احترام
دوستان یک سرور کوچک تو خونه درست کردم حالا می خوام بدونم چطوری مثل سرور های اختصاصی که دیتاسنتر ها ارائه می دهند و پنل روشن و خاموش و ریست داره برای سرور خودمم هم همچین قابلیتی درست کنم.
در vps ها که این کار از طریق خود مجازی ساز ها انجام میشه و مشکلی نیست اما اگه من بطور مثال سرورم رو خاموش کنم دیگه چطوری روشن کنم ؟ احتیاج به تجهیزات سخت افزاری داره ؟ یا ...
ممنون میشم پاسخ بدید.ش
پاسخ : روشن خاموش کردن سرور از راه دور
سلام
برای روشن خاموش کردن احتیاج به تجهزات سخت افزاری دارید.
در دیتاسنترها استارت کردن سرور خاموش با استفاده از برق انجام میشه
که سرور در حالتی هست که بعد از اتصال برق روشن بشه
یا اینکه اگر سرور از تجهزیات مدیریت ریموتی استفاده میکنه (ilo_ drac ) با استفاده از این موارد میشه راحت سرور رو روشن خاموش کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taba2000
با عرض سلام و احترام
دوستان یک سرور کوچک تو خونه درست کردم حالا می خوام بدونم چطوری مثل سرور های اختصاصی که دیتاسنتر ها ارائه می دهند و پنل روشن و خاموش و ریست داره برای سرور خودمم هم همچین قابلیتی درست کنم.
در vps ها که این کار از طریق خود مجازی ساز ها انجام میشه و مشکلی نیست اما اگه من بطور مثال سرورم رو خاموش کنم دیگه چطوری روشن کنم ؟ احتیاج به تجهیزات سخت افزاری داره ؟ یا ...
ممنون میشم پاسخ بدید.ش
با سلام
سرور به صورت مجازی ایجاد شده ( روی یک سیستم دیگه ) یا این که سخت افزار هست ؟
با برنامه های ریموت و با یک ای پی ولید میتونید انجام بدین اما روشن کردن با خود سخت افزار هست اما در صورتی که kvm یا ipmi داشته باشید امکانش هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taba2000
با عرض سلام و احترام
ممنون میشم پاسخ بدید.ش
اگر سرور اختصاصی هست ، از طریق پنل دیتاسنتر میتونید سرور رو ریبوت با ریست کنید... ولی نمیتونید سرور رو شات داون کنید ، چون بصورت خودکار روشن میشه . (در ovh ب این صورت هست)