مای لوک ایران تحریم کرده؟
سلام خدمت دوستان
میخوایم از مای لوک سرور سفارش بدیم ولی موقع ثبت نام ایران در لیست کشور ها نیست. برای همین گفتم تاپیک باز کنم تا نظر شما رو بدونم.
لطفا تجربه کاری خودتون با دیتاسنتر مای لوک آلمان بگید.
ممنون
- - - Updated - - -
up.........
پاسخ : مای لوک ایران تحریم کرده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
سلام خدمت دوستان
میخوایم از مای لوک سرور سفارش بدیم ولی موقع ثبت نام ایران در لیست کشور ها نیست. برای همین گفتم تاپیک باز کنم تا نظر شما رو بدونم.
ممنون
بهتر نیست که یک تماس با پشتیبانیش بگیرید و این سوال را بپرسید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ایران شانس
بهتر نیست که یک تماس با پشتیبانیش بگیرید و این سوال را بپرسید ؟
سلام
ایمیل زدیم ولی هنوز جواب ندادن احتمالا فردا جواب میدن.
خواستم اینجا دوستان حاظر یه بررسی اجمالی از این دیتاسنتر کنیم.
هر کسی نظری داره بزاره معایب و مزایای این دیتاسنتر چیه تا افراد دیگه میان بخونن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
سلام خدمت دوستان
ممنون
- - - Updated - - -
up.........
serverstar.ir این سایت با این دیتاسنتر زیاد کار کرده و میکنه ازش بپرسید حتما میدونه
سلام. چند ماه پیش ایمیل داده بودیم ظاهرا مشکلی نداشتن ... شاید جدیدا اینا هم مد کردن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
سلام. چند ماه پیش ایمیل داده بودیم ظاهرا مشکلی نداشتن ... شاید جدیدا اینا هم مد کردن؟
بله متاسفانه تو لیست نام ایران نیست ما هم ایمیل دادیم فکر کنم ترسیدن جواب ندادن هنوز :d
حالا خوبه توافق شده...
- - - Updated - - -
جالبه شماره تلفون ایران میشه زد که اسمس بیاد ! :-? ولی خود ایران تو قسمت Country نیست
زمانی که ما سرور سفارش میدادیم برای اولین بار اسم ایران به نظرم بود و احتمالا به خاطر بیلینگ ادرس هست که اسم ایران ر حذف کردن چون توسط یه درگاه واسط پرداخت میشه .پنل ما هنوز با شماره ایران وریفای هست ربطی هم به ترس نداره شما برین با ساپورت اکثرا سایتهای امریکا چت انلین بکنید ریسللو بای سی پنل و ... با کمال احترام جوابتون رو میدم و ازتون بابت اینکه نمیتونن بهتون سرویس ارائه بدن معذرت خواهی میکنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
بله متاسفانه تو لیست نام ایران نیست ما هم ایمیل دادیم فکر کنم ترسیدن جواب ندادن هنوز :d
حالا خوبه توافق شده...
- - - Updated - - -
جالبه شماره تلفون ایران میشه زد که اسمس بیاد ! :-? ولی خود ایران تو قسمت Country نیست
نه مال ما رو هم مقداری (یکی دو روزه) دیر پاسخ دادن.