سلام خدمت همه
من درباره کش و کیفیت سئو چند دامنه سوال داشتم میخواستم بدونم از نظر شما و به کل کدوم یکی از پسوند های زیر بهتر از دیگری هست ؟!
.biz
.info
.us
.co
موضوع سایت هم که میخوایم بزنیم به بخش خاصی ربط پیدا نمیکنه و موضوعش عمومی هست
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خدمت همه
من درباره کش و کیفیت سئو چند دامنه سوال داشتم میخواستم بدونم از نظر شما و به کل کدوم یکی از پسوند های زیر بهتر از دیگری هست ؟!
.biz
.info
.us
.co
موضوع سایت هم که میخوایم بزنیم به بخش خاصی ربط پیدا نمیکنه و موضوعش عمومی هست
سلام
برای SEO دامنه تاثیر خاصی ندارد، اطلاعات بیشتر: http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=157109
چرا تاثیری در سئو ندارد؟؟؟
اگر مخاطب هدف شما در ایران هست و از دامنه .co استفاده کنید عملاً اینترنشنال تارگتینگ خودتون رو برای کلمبیا محدود میکنید و به هیچ عنوان نمیتونید نتیجه ای که با دامنه .ir و یا یک دامنه گلوبال میگیرد رو دریافت کنید... لطفاً اطلاعات غلط ندید.
موفق باشید.
با سلام
بنده خودم از co استفاده می کنم و مشکلی ندارم :-D
International Targeting برای دامنه های تارگت شده بسته هست دوستان عزیز و محترم. اگر دامنه .us و یا .co و یا .de به فرض مثال داشته باشید نمیتونید تارگت کنید برای ایران و این خودش یعنی ضربه بزرگ... دقیقاً پسوند دامنه برای سئو خیلی مهم هست حتی اگر شما متا تعریف کنید.
من هم مقالات زیادی نوشتم اما قرار نیست اطلاعات شخصی و غلط خودم رو با دیگرات شیر کنم و اونها رو هم در مسیر اشتباه حرکت بدم برای همین یک پست از وبلاگ آقای شیرازی از معروف ترین اشخاصی که در ایران مشغول سئو و آنلاین مارکتینگ هست رو به شما پیشنهاد میکنم بخونید و دیگه در مورد این موضوع با کسی بحث نمیکنم:
http://www.rezashirazi.com/post307.aspx
- - - Updated - - -
دامنه .info و .biz از همه برای شما مناسب تر هستند که باز هم پسوند .biz با توجه به کوتاه تر بودن آن تاثیر بهتر و مناسب تری در سئو شما خواهد داشت به شرطی که تمامی مسائل موثر در طول دامنه (استفاده نکردن از www) نزدیک بودن صفحه به دایرکتوری مادر و غیره رو رعایت کنید در طراحی URL هاتون. درسته در ظاهر شاید 1 کارکتر تفاوت باشد اما در سئوی دامنه و URL دنیا تفاوت ایجاد خواهد شد.
موفق باشید.
با سلام دوست عزیز
از نظر بنده از لحاظ روانشناسی در ذهن دومین تاثیر داره یعنی باید طوری باشه که در زهن کاربر بمونه
و تا آن جایی که اطلاع دارم تنها تاثیر دومین در سئو زمان تمدید آن است!گوگل به کاربرانی که مثالاْ 5 ساله تمدید می کنند احترام بیشتری می گذارد تا نسبت به یک ساله ها
چون می داند این سایت حداقل 5 سالی عمر خواهد کرد ولی 1ساله هنوز معلوم نیست سال بعد باشه یا نه