دوستان من آيپي وليد دارم و ميخوام سيپنل و رو سيستم خودم نصب كنم تريال 40 روزشو . ميخواستم بدونم حجم كليش چقدره وقتي دانلود هميه چيش تموم ميشه.ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان من آيپي وليد دارم و ميخوام سيپنل و رو سيستم خودم نصب كنم تريال 40 روزشو . ميخواستم بدونم حجم كليش چقدره وقتي دانلود هميه چيش تموم ميشه.ممنون
با ایران مشکل داره
پس سروراي پارس آنلاين با افرانت چطوري با ايپي ايران سيپتل دارند؟؟؟؟
Vp n یا Pro xy سرور
پس چطوري هويز ميگيريم ايپي ايرانه؟
حالا اصلا اين مهم نيست اگه مشكل فقط ايران بودنمونه من با وي --پي --ان كانكت ميشم. من حجم كلشو ميخوام بدونم. اينترنتم 128 :d منتها دانلودم نامحدوده ميخوام ببينم چند شبانه روز بايد روشن باشه اين بدبخت :d
یعنی چی هوایز میگیرید ایپی ایرانه؟
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------
اینجوری که بنده متوجه شدم فعلا کسایی هستند تو ایران سرور با سی پنل اراپه میکنن که همه سی پنل نال شده هست
نمونه اش را دیدم
جریان از این قراره که ما با سرعت بالا تو شرکت همین کار رو کردم .
شما یه مجازی ساز نصب کن ، بگو خوب ؟
بعد روش یه Vps لینوکس با centos ( به طور مثال ) نصب کن . بگو خوب ؟
بعد یه وی پی ان هم از بازار بزرگ وی پی ان فروش ها بگیر و کانکت شو بهش و بعد برو تو وی پی است و شروع کن به نصب سی پنل ! بگو خوب ؟
بعد لازمه که حتما چند تا آی پی ولید داشته باشید بگو خوب ؟
بعد از اینکه نصب سی پنل تموم شد با سرعت 1 مگابیت ایران حدود 17 ساعت طول می کشه !
بعد وی پی ان رو دیس کانکت کنید . بعد می رید میگید رو سرور داخل ایران سی پنل نصب کردم .
بعدش هم کسی ریپورت بده لایسنس تون با اون آی پی بسته می شه و آی پی ایرانتون هم دیگه نمی تونه دسترسی به اون وی پی ان پیدا کند !
خوب که خوب !
می تونید هم کرک شده شو نصب کنید که بیشتر پیشنهاد میشه !
در کل رو سرور داخل ایران ویندوزش : Plesk
و لینوکس : Directadmin
نصب کن و راحت باش .
ما باید سی پنل رو تحریم کنیم متأسفانه الان بر عکسه !
چرا چند تا؟نقل قول:
بعد لازمه که حتما چند تا آی پی ولید داشته باشید بگو خوب ؟
---------------
رو كيس خودم ميخوام امتحان كنم