سلام
میخوام رو کامپیتر خانگی یک لینوکس اوبوتو و یک ویندوز xp نصب کنم
ولی اصلا چیزی از لینوکس و مجازی سازی سرم نمیشه .
باید اول مجازی ساز نصب کنم ؟ چطور نصب کنم با چه برنامه ای ؟
چطور لینوکس رو نصب کنم ؟
ممنون میشم کمک کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
میخوام رو کامپیتر خانگی یک لینوکس اوبوتو و یک ویندوز xp نصب کنم
ولی اصلا چیزی از لینوکس و مجازی سازی سرم نمیشه .
باید اول مجازی ساز نصب کنم ؟ چطور نصب کنم با چه برنامه ای ؟
چطور لینوکس رو نصب کنم ؟
ممنون میشم کمک کنید
شما بعد از نصب xp سی دیه اوبونتو رو بزارین تو cd rom و ریستارت کنید(بوت اول باید سی دی رام باشه)بعد مراحل نصبو انجام بدید نیازی هم به مجازی سازی نیست.
در ضمن اوبونتو امکان نصب از تو ویندوزم داره ولی روش اول بهتره.
2 راه دارید :
راه اول این که هر سیستم عامل رو روی پارتیشن های مجزا نصب کنید و مولتی بوت داشته باشید
راه دوم اینکه داخل ویندوز یک برنامه مجازی ساز مثل vmware workstation یا virtualbox نصب کنید و لینوکس را داخل برنامه مجازی ساز نصب کنید
* راه دوم رو توصیه می کنم ;)
دوست دارم یک مجازی ساز هم داشته باشم ؟
openvz میشه نصب کرد ؟
میخوام 2 تا vps بشه که وقتی با وی پی اس ویندوز هستم همه منابع سیستم رو اون باشه و وقتی با لینوکس همه منابع رو اون باشه ( به غیر از هارد )
ابته openvz برای ویندوز نمیشه فکر کنم
همونطور که دوستان گفتند دو راه دارید !
به صورت Dual boot : که بهتره ابتدا Windows رو نصب کنید ! بعد یک پارتیشن خالی برای نصب لینوکس در نظر بگیرید و با boot کردن سیستم از روی CD های نصب Ubuntu وارد مراحل نصب اون بشید . مراحل نصب با محیط کاملا گرافیکی هست .
جهت نصب و استفاده از ubuntu میتونید از منبع زیر استفاده کنید :
FrontPage - Iranian Ubuntu Team Wiki
در مورد OpenVZ هم باید عرض کنم این برنامه تحت لینوکس اجرا میشود . ( مناسب ویندوز نیست )
بهترین ابزار VMware workstation هست . این ابزار را نصب کنید . بعد از نصب میتونید هر سوالی که داشتید در همین انجمن و قسمت مربوطه مطرح کنید .
شما تو گوگل سرچ کنی پیدا میکنی به راحتی:)
تو wmware اگه من 4 گیگ کلا رم رو سیستمم داشته باشم منابع میتونم کاری کنم که وقتی با لینوکس کار میکنم همه رم بیاد رو لینوکس و وقتی با ویندوز هستم همش بیاد رو ویندوز ؟
شما که اینجوری میخوای باید از راه اول(dual boot(نصب کنی اینطوری هر بار هر کدوم رو بوت میکنی اون کل منابع رو صاحب میشه.
در ضمن چون به احتمال زیاد xp تون 32 بیتی کلا نمیتونه 3.25 رم بیشتر بکشه چه برسه به اینکه بخواد 4 گیگ رم به یه نرم افزاری که داره توش کار میکنه بده.
البته تو اوبونتو چند صد مگ رم بیشتر لازمتون نمیشه.ولی در هر صورت من خودم از راه اول استفاده میکنم و راضیم.
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
راه دوم بیشتر بدرد این میخوره که بخواین یه لینوکسو امتحان کنین (البته به نظر من)
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------
راستی اگه هنوز نصب نکردید 6 روز دیگه صبر کنید تا 10.10 هش رو نصب کنید.