مشکل با وب سرور nginx_apache
سلام و عرض ادب
من روی سرور خودم که دایرکت ادمینه ، وب سرور رو به nginx_apache تبدیل کردم و سایت هارو بالا آوردم
حالا گاها یک سری از دامنه ها Error 403 Forbidden رو میده ، البته اگه index.php رو آخرش اضافه کنم مشکل حل میشه !
گاها هم با چند بار ctrl+F5 سایت باز میشه !!!!
مشکل از چی می تونه باشه ؟!
ممنون
پاسخ : مشکل با وب سرور nginx_apache
ادرس سایت را ارسال کنید اگر واقعا مشکل از سرور است راح حل رو بهتون بگم
ارور Error 403 Forbidden بیشتر در دایرکت ادمین به دلیلی نبودن فایل index در ان مسیر است .احتمالا سیستمون کش کرده.کش رو clear کنید و تست کنید
مشکل از طرف سرور هست ، با چند سیستم و ISP های مختلف تست شده ! وقتی index.php قرار می دم سایت بالا میاد!
سلام
منم دقیق همین مشکل رو داشتم و فهمیدم از Mod_Security است.
اگر برای شما هم Mod_Security فعال هست باید ببینید چه Rule هایی از Mod_Security این مشکل رو ایجاد کرده و در دایرکت ادمین و بخش Comodo WAF اون Rule ها رو غیرفعال کنید.
برای من دو تا Rule بود که در لاگ ها پیدا کردم و وقتی اون دو تا Rule رو غیرفعال کردم درست شد.
بعدشم توجه کنید گزینه Body Access در تنظیمات Comodo WAF غیرفعال باشه.
عزیز لطفا این دستور را در ssh بزن .
./build rewrite_confs
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
اگر برای شما هم Mod_Security فعال هست باید ببینید چه Rule هایی از Mod_Security این مشکل رو ایجاد کرده و در دایرکت ادمین و بخش Comodo WAF اون Rule ها رو غیرفعال کنید.
برای من دو تا Rule بود که در لاگ ها پیدا کردم و وقتی اون دو تا Rule رو غیرفعال کردم درست شد.
ممنون تستش می کنم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
عزیز لطفا این دستور را در ssh بزن .
./build rewrite_confs
با این حل نمیشه ! احتمالا همونیه که دوستمون گفته
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
دقیقا مشکل همینه ، ممنونم فقط چه rule رو عوض کنم :
Error_LOG
کد:
2015/12/13 22:35:56 [error] 18792#0: [client *] ModSecurity: Access denied with code 403 (phase 4). Match of "rx (?:\\b(?:gif|(?:cws|f(?:lv|ws)|i(?:d3|hdr|nterplay)|m(?:ovi|thd)|r(?:ar\\!|iff)|varg|(?:ex|jf)if)\\b)|B(?:%pdf|\\.ra)\\b)" against "RESPONSE_BODY" required. [file "/usr/local/cwaf/rules/15_Outgoing_FilterASP.conf"] [line "14"] [id "214450"] [rev "1"] [msg "COMODO WAF: ASP/JSP source code leakage"] [data "Matched Data: <% found within RESPONSE_BODY: \x1f\x8b\x08\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x03\xed}\xdbn\xe3\xc6\xb6\xe0\xb3\x0d\xf4?T\x94 \xb6\xb1\x9b\xba\xfa~;\xd8;\xc9\x9c\x04\xd8\x97`\xd2sC\x10\x18\xb4DYLS\xa46I\xd9\xed\x1d\xe4\xa1;\xbe!\x13\xe4\x9c\xf36o\x07\x93\x87m\xc7\xbb\xdb>n\xbb\xe38\x03\xf4\xfc\x06\xe5|\xc4\xfc\xc2\xac\xb5\xaaH\x16e\xca\x16e*j\xa1UH\xda\x14\xab\xb8.U\xabV\xad\xb5\xea\xf6\xff\xfe\xcf\xff]~\xe7\xc3\xbf|\xf0\xe8\x7f|\xfa\x11\xab\xb9u\x83}\xfa_\xfe\xf0\xc7O>`\x19%\x97\xfbo\xa5\x0fr\xb9\x0..."] [severity "ERROR"] [hostname ""] [uri "/"] [unique_id "AcAcAc@cAchcAcNcbcAcAcAc"]
2015/12/13 22:35:56 [error] 18792#0: [client *] ModSecurity: Warning. Operator GE matched 4 at TX:outgoing_points. [file "/usr/local/cwaf/rules/21_Outgoing_FiltersEnd.conf"] [line "38"] [id "214940"] [rev "1"] [msg "COMODO WAF: Outbound Points Exceeded (points 4)"] [hostname ""] [uri "/"] [unique_id "AcAcAc@cAchcAcNcbcAcAcAc"]
مشکل حل شد ، از قسمت Protection Wizard - آی دی هایی که داده بود رو برداشتم اوکی شد :-)
ممنون دوستان