سلام
میخواستم ببینم آیا فرقی میکنه که از کدوم درگاه استفاده کنیم تأکید من روی امنیت هست امکان فیشینگ و غیره در صورتی که از سمت سایت مشکل امنیتی نباشه وجود داره؟ برای مثال درگاه بانک صادرات چقدر تأیید میشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
میخواستم ببینم آیا فرقی میکنه که از کدوم درگاه استفاده کنیم تأکید من روی امنیت هست امکان فیشینگ و غیره در صورتی که از سمت سایت مشکل امنیتی نباشه وجود داره؟ برای مثال درگاه بانک صادرات چقدر تأیید میشه؟
یه سؤالی ذهنم رو درگیر کرده
برای گرفتن درگاه اسکن سند مالکیت میخوان، میخوام ببینم با این اسکن که بعداً نمیتونن کاری کنن؟
- - - Updated - - -
بقیه ی دوستان هم لطفاً شرکت کنن...
دوستان نظرتان در مورد درگاه بانک صادرات چیست ؟
یعنی در این انجمن کسی نیست که درگاه مستقیم گرفته باشه و از تجربیاتش استفاده کنیم!
تازه بعضی از بانک ها ، علاوه بر کپی برابر اصل سند ، یک سفته ک مبلغش الان یادم نیست هم میخوان (مثل پاسارگاد و پارسیان) .
من نظر مثبتی نسبت بهش ندارم ، ببین دوست من شما خودت باشی و بخوای از سایتی خرید کنی ک چند درگاه داره ، مثلا ملت و صادرات ، از کدوم درگاه پرداخت میکنی ؟!
طبق آماری ک من از درگاههای پرداخت آریان سرور دارم ، مشتری های ما در ۹۹ درصد موارد بین ملت ، پارسیان ، پاسارگاد و سامان ، ملت رو انتخاب کردن (!) ک برای خود ما هم جالب توجه ، حتی برای تست همه فاکتور ها رو پیش فرض گذاشتیم رو پارسیان ، ولی کاربر بازم با ملت پرداخت کرده بود !!
درباره درگاه ملت ، پارسیان ، پاسارگاد و سامان سؤالی داشتید در خدمتتون هستم .
به نظر شما امن ترین درگاه ملت هست؟
واریزی هاشون به چه صورته؟
سلام.والا درگاه ملت چند وقت پیش باگش منتشر شده بود.
- - - Updated - - -
من نظرم در این مورد این هست که بانک ملت هم امتیاز میده و هم تک مرحله ای بود که الان از وقتی مثل بعضی بانکها مرحله تایید دوم هم وجود داره من از پارسیان استفاده می کنم.رنگ و لعاب درگاه ملت هم به نظرم جذب کننده هست.نقل قول:
طبق آماری ک من از درگاههای پرداخت آریان سرور دارم ، مشتری های ما در ۹۹ درصد موارد بین ملت ، پارسیان ، پاسارگاد و سامان ، ملت رو انتخاب کردن (!) ک برای خود ما هم جالب توجه ، حتی برای تست همه فاکتور ها رو پیش فرض گذاشتیم رو پارسیان ، ولی کاربر بازم با ملت پرداخت کرده بود !!
امنیت ، ببین امنیت مطلق نیست ، ولی من در هیچ بانک ایرانی تا ب امروز مشکل امنیتی ندیدم ، شما تا ب امروز شنیدید ک درگاه آنلاین بانکی (در ایران) هک بشه ؟!
بعضی درگاه ها تایید دو مرحله ای دارند مثل پاسارگاد ، در دو مرحله نتیجه تراکنش بررسی میشه و میشه گفت از نظر امنیتی بهتر ه . (تفاوت در متد ریکـــؤست دادن و بررسی کال بک در ماژول پرداخت شماست و شما چیزی از این مرحله دوم هویت سنجی در مراحل پرداخت نمیبینید.)
دوست عزیز ، سوتی برنامه نویس ماژول پرداخت whmcs چه ربطی ب بانک ملت داره ؟؟؟ !!! اگر باگی هست ک مربوط ب درگاه میشه و نه ماژول ، اینجا بزارید ما هم ببینیم .
طبق بخشنامه جدید شاپرک ، همه ی درگاهها باید بصورت دو مرحله پرداخت دربیان ، الان سامان هم ب همین صورت شده .
درگاه ملت هم دو مرحله ای شده ...
در بالا فرمودین بانک هایی مثل پاسارگاد و پارسیان سفته میگرن . پارسیان رو نمیدونم اما بانک پاسارگاد این قانون رو حذف کرده
به نظر میرسه که این قانون از سمت بانک مرکزی قرار داده شده ... الان تقریبا شیوه درخواست درگاه از بانک ها یکی شده و مدارک درخواستی شون تقریبا یکی هستش
در مورد درگاه دوست عزیز ، به ترتیب :
سامان ، ملت ، پاسارگاد ، پارسیان و ملی ...
طریقه گرفتن همه این درگاه ها هم بسیار آسون شده . برای مثال درگاه سامان از طریق لینک زیر درخواست درگاه رو بدین :
http://www.samanepay.com/Merchant/Register.aspx
بعد از 24 الی 48 ساعت پس از بررسی سایتتون و مشخصات شما و نماد اعتماد و... درگاه رو براتون آماده میکنن و حتی مشخصات درگاه رو هم براتون ارسال میکنند که سقف مجاز تراکنش 1500 ریال هستش ، بعد از ارسال مدارک کپی برابر اصل شده درگاه شما به روال عادی در میاد
ضمنا با کپی برابر اصل اجاره نامه هم مشکلی در ارائه درگاه وجود نداره ، الزاما نباید سند باشه ( این مورد برای صحت مکان شما هستش )
سایر درگاه ها هم به همین شکل با کمی تفاوت قابل دریافت هستند .
درگاه پاسارگاد هم :
http://psp.pep.co.ir/index.aspx?site...=86&pageid=827
در صورتی که نیاز دارید در مورد سایر درگاه ها هم توضیح بدم بهتون
امیدوارم که به دردتون خوره باشه
موفق باشید