پاسخ : نظر شما درباره استارهاست
تجربه اي از كار كردن با شما ندارم
ولي همين كه خودتون براي خودتون تاپيك زديد و مثل بعضي ها با يك يوزر جديد نيومديد نشون ميده به كارتون و پشتيبانيتون اعتماد كافي داريد و اين يعني يك نكته مثبت .
عه ! پسر عحب ایده خوبی هستا ! اونی که می خواد از استار هاست تحقیق کنه خود مدیرش هست :d
خوب بگذریم . استار هاست یک شخص بسیار دوست داشتنی هستند که فعلا سعادت کار کردن باهاشون رو نداشتم ( یه یه دامنه موفتی بدن سعادته پیداش می شد ! )
تا حالا کسی ازتون شاکی نشده و این یه نقطه قوت هست براتون .
امید وارم موفق باشید
( رو سعادت ما هم فکر کنید )
من از ایشون سرویس خریداری کردم سرویس هاشون نهایت کیفیت رو داشتن ، ولی به دلیل بلد نبودن کانفیگ ( توسط خودم ) مجبور شدم پس بدم سرور رو.
در عرض 15 دقیقه مبلغ رو برگشت زدن بعد از درخواست. مثل بعضی ها نبود میل ارسال کن بعد از 2 روز نوبت به تو می رسه 72 ساعت هم طول می کشه تا پولتون واریز بشه :دی
من از شرکت نت افراز در عرض 2 ماه تونستم پولم رو برگشت بزنم !!!!
واقعا از ایشون تشکر می کنم.
یا علی.
با سلام
1 کار خوبی که کردید قیمت های منطقی قرار دادید و همین کلاس کارتونا حفظ می کنه
سلام من تجربه کار با شما رو نداشتم ولی از کاربرات شنیدم پشتیبانی خوبی داره .
امید وارم همیشه موفق باشی ... :53::53:
درود بر شما
واقعا کار جالبی کردید !!! کاش بقیه دوستان هم این جرائت رو داشتن این کارو بکنن :) من از 2 نفر تو این انجمن خرید کردم خیلی دوست داشتم راجع بشون بگم ولی ... بگذریم چون از شما خرید نداشتم نظری ندارم ولی این کارتون عالیه
سلام
من قبلا با علیرضا کار کردم از اون بچه های گل روزگاره
کارش خوب بود و پشتیبانش هم خوب بود ولی موبایلشو دیر از تعمیر گاه میگیره :d :|
وقتی مشتری یک سرویس میخره اولین چیز نگرانی این هست که سرویسش خوب نباشه و پولش الکی هدر بره.. من 1 سال پیش موقع تاسیس تازه ایشون ازشون سرویس گرفتم. با وجود اینکه دوستشون ایشون رو تنها گزاشت و مجبور شدند یک مدتی دیگه هاست فروشی رو کنار بزارند با وجود اینکه 1 هفته از سرویس گزشته بود پول بنده رو بک زدند.. با وجود اینکه دیگه هاست رو کنار گزاشته بودند و دیگه شاید نمیومدند و خیلی ها برای همین دیگه پول رو بک نمیزنند. اما ایشون با شرافت هستند و پول رو بک زدند در عرض کمتر از یک روز!! به چنین کسی که پول در وحله های بعدی براشون ارزش داره راحت میشه اعتماد کرد.. همینجا شخصا از ایشون بابت شرافت کاری که دارند تشکر میکنم
ممنون از نظر های شما - لطف دارید.بنده جز وظیفه کاری انجام ندادم
بقیه دوستان هم اگه مستقیم یا غیر مستقیم با هم همکاری داشتیم نظرشون رو بگن لطفا