پاسخ : پیپال باز ها کمک کنند
سلام
با اسکایپ باهاشون تماس بگیرید، هیچ مشکلی نداره.
منتظر باشید برایتان در صورتی که تا 24 ساعت کاری شرکت مربوطه باز نکردند ، باهاشون تماس بگیرید.
سلام میترسم عکسی اسکنی چیزی بخواد که من ندارم :78:
منتظر باشید 24 ساعت ببینید به کجا میرسد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
منتظر باشید 24 ساعت ببینید به کجا میرسد
سلام بیشتر از 24 ساعت شده اما خبری نیست چطوری باهاشون تماس بگیرم منظورم ایمیل هستش
درود
اصلا بهشون زنگ نزنید!دارم تاکید میکنم هرگز بهشون زنگ نزنید.
تو اکانتتون چه شماره ای رو نوشتین؟ممکنه بهتون زنگ بزنن و اگر فعال نباشه یا کسی جواب نده خیلی بد میشه.امکان پاسخگویی به اون تلفونو دارین؟
اگر به بخش Resolution Center رفتین و موردهایی رو که درج کرده فقط همین سه مورد بوده(که فکر نمیکنم اینطور باشه) و انجامش دادین.کاری بجز صبر کردن نباید بکنید حتی اگر برای چند روز باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Meistero
درود
اصلا بهشون زنگ نزنید!دارم تاکید میکنم هرگز بهشون زنگ نزنید.
تو اکانتتون چه شماره ای رو نوشتین؟ممکنه بهتون زنگ بزنن و اگر فعال نباشه یا کسی جواب نده خیلی بد میشه.امکان پاسخگویی به اون تلفونو دارین؟
اگر به بخش Resolution Center رفتین و موردهایی رو که درج کرده فقط همین سه مورد بوده(که فکر نمیکنم اینطور باشه) و انجامش دادین.کاری بجز صبر کردن نباید بکنید حتی اگر برای چند روز باشه.
سلام خیر از توی گوگل مپ آدرس پیدا کردم! اونم بک رستوران در دوبی! شماره همونجارو هم دادم بله فقط همین 3 مورد بوده و توی resolutin center اصلا چیزی نیومده و توی پیپالم 5 دلار بیشتر نیست!
با ای پی های مختلف وارد شدین که لیمیت شده ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shirazshop
با ای پی های مختلف وارد شدین که لیمیت شده ؟
با آلمان همیشه لوگین میشدم بعد وی پی اس قطع شد با وی پی اس یو کی رفتم اینطوری شد :دی