سلام دوستان من بعد از نصب ورد پرس این ارور را می گیرم
Error establishing a database connection
صد در صد مطمدنم همه مراحل نصبو درست انجام دادم یور و پسوردشو تو wp-config تا الان 10 بار چک کردم مشکل از چی می تونه باشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان من بعد از نصب ورد پرس این ارور را می گیرم
Error establishing a database connection
صد در صد مطمدنم همه مراحل نصبو درست انجام دادم یور و پسوردشو تو wp-config تا الان 10 بار چک کردم مشکل از چی می تونه باشه؟
رفع اینچنین مواردی نیاز به دسترسی و بررسی تمام جوانب را خواستار است؛ لذا پیشنهاد میشود به نتایج جست و جو مقابل مراجعه نمایید: https://www.google.com/search?q=%D9%...BE%D8%B1%D8%B3
درود
دوست عزیز موارد زیادی میتواند دخیل باشد در ایجاد این مشکل البته اگر از صحت اطلاعات دیتابیس مذکور اطمینان کافی دارید . تعدادی از آنها:
1- مشکل carash دیتابیس اصلی وردپرس
2- عدم پشتیبانی از Innodb sql در دیتابیس سرور اصلی
3- مشکل در کارکرد mysql server سرور اصلی
4- مشکل در ارتباط با پورت دیتابیس و localhost و..
موارد زیادی است که با بررسی قابل حل میباشد
در اولین قدم پیشنهاد میشه پسورد دیتابیس را تغییر دهید و فایل کانفیگ را آپدیت نمایید
یوزر رو به دیتابیس متصل کردید؟
سلام
شاید اشتباه اولین بار نصب وردپرس منو کردید.
ببینید در بخش نام دیتابیس و یوزر دیتابیس باید قبلش یوزر هاست هم بذارید بعد یه Underline بذارید و بعدش نام و یوزر دیتابیس رو بذارید.
یعنی اگه یوزر هاستتون test است و نام دیتابیس wordpress توی فایل config باید اینطوری بنویسید: test_wordpress
من اولین بار که می خواستم تو عمرم وردپرس نصب کنم این اشتباه رو انجام دادم.
با سلام و عرض ارادت
برای بررسی بیشتر دسترسی ارسال نمایید. (پ . خ)
با سلام
برای بررسی کامل موضوع و رفع قدم به قدم مشکل می توانید از لینک زیر استفاده نمایید:
https://www.elegantthemes.com/blog/t...n-in-wordpress
شاید دیتابیس شما ریموت هست از هاستینگ سئوال کنید
دوستمون درست میگن.
ممکن است در هاست شما، دیتابیس سرور از وب سرور جدا باشه و در اصطلاح Local نباشه. در این صورن در بخش (define( 'DB_HOST', 'localhost' به جای LocalHost باید آی پی دیتابیس را وارد کنید. در این حالت وردپرس بصورت ریموت به دیتابیس سرور متصل شده و داده های شما از سرور دیگری می خواند.
این مورد را از هاست خود سوال کنید.