خریدار سایت با درآمد هستم
سلام خدمت همه...
+ خریدار سایت دارای درآمد هستم، حداقل درآمد ماهانه 250 تومان به بالا باشه...
+ قیمت سایت منصفانه و عقلانی باشه.
+ فروشنده گرامی از نظر کاربرای دارای اعتبار کافی باشه چون حداقل بنده تازه ثبت نام کردم.
+ افرادی که پرشین تولز عضو هستند به بنده اطلاع بدن.
+ خواهشمندم سوالی در خصوص بودجه خرید نشه، در صورتی که سایت شما واقعا مورد خوبی باشه خریداری میشه.
+ به پست هایی خصوصی یا در تاپیک که سایت دارای قیمت تعیین شده نباشه پاسخ داده نمیشه.
- میتونید هر سایت یا سیستم کسب درآمدی که از نت دارید رو معرفی کنید بعد از بررسی گفتگو میکنیم و انشالله معامله صورت میگیره.:57:
پاسخ : خریدار سایت با درآمد هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khunires
سلام خدمت همه...
+ خریدار سایت دارای درآمد هستم، حداقل درآمد ماهانه 250 تومان به بالا باشه...
+ قیمت سایت منصفانه و عقلانی باشه.
+ فروشنده گرامی از نظر کاربرای دارای اعتبار کافی باشه چون حداقل بنده تازه ثبت نام کردم.
+ افرادی که پرشین تولز عضو هستند به بنده اطلاع بدن.
+ خواهشمندم سوالی در خصوص بودجه خرید نشه، در صورتی که سایت شما واقعا مورد خوبی باشه خریداری میشه.
+ به پست هایی خصوصی یا در تاپیک که سایت دارای قیمت تعیین شده نباشه پاسخ داده نمیشه.
- میتونید هر سایت یا سیستم کسب درآمدی که از نت دارید رو معرفی کنید بعد از بررسی گفتگو میکنیم و انشالله معامله صورت میگیره.:57:
سایت خوب بدون درامد میخواید (در حال حاضر بدون درامد )
پ.خ شد
من این سایتم رو میخوام بقروشم با قیمت 400 تومن هرچند الان درآمد نداره ولی ایده عالی هستش کلی هم امکانات داره اگه خوشت اومد خبر بده
www.yadbedeh.ir
اگر خریدار هستید:
zoomit.ir
digiato.com
p30download.com
mihandownload.com
varzesh3.com
درامد سایت رو هم براساس رتبه الکسا، میتونید تقریبا حدس بزنید چند میلیون تومان در ماه هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaeedFazlollahzadeh
اگر خریدار هستید:
zoomit.ir
digiato.com
p30download.com
mihandownload.com
varzesh3.com
درامد سایت رو هم براساس رتبه الکسا، میتونید تقریبا حدس بزنید چند میلیون تومان در ماه هست
!!! :|