پاسخ : Abuse از طرف هتزنر ؟!!
این یک ایمیل اطلاعاتی است و شما نیاز به پاسخگویی نیست . ولی در سرور شما یک ضعف امنیتی در دی ان اس دیده شده که احتمال ربوده شدن اطلاعات دامنه ها و سوء استفاده از آنها وجود داره . تز شما درخواست شده اگر دوست دارید در مورد این مورد پیشگیری هایی انجام دهید .
برای جلوگیری از این مورد (این نوع خطر ها) ، اگر از BIND به عنوان دی ان اس استفاده میکنید ، میتونید در فایل named.conf در قسمت options عبارت :
کد:
allow-transfer {"none";};
را اضافه کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
این یک ایمیل اطلاعاتی است و شما نیاز به پاسخگویی نیست . ولی در سرور شما یک ضعف امنیتی در دی ان اس دیده شده که احتمال ربوده شدن اطلاعات دامنه ها و سوء استفاده از آنها وجود داره . تز شما درخواست شده اگر دوست دارید در مورد این مورد پیشگیری هایی انجام دهید .
برای جلوگیری از این مورد (این نوع خطر ها) ، اگر از BIND به عنوان دی ان اس استفاده میکنید ، میتونید در فایل named.conf در قسمت options عبارت :
کد:
allow-transfer {"none";};
را اضافه کنید
سلام
من همین رو توی فایلی که فرمودید در قسمت options قرار دادم.ولی وقتی دوباره سرور رو راه اندازی می کنی سرویس named استاپ میشه و وقتی اون عبارت رو برمی دارم دوباره بدون هیچ مشکلی ران میشه!
مشکل از کجاست؟
میشه لطف کنید بفرمایید از چه پنلی استفاده میکنید؟
و سیستم عامل لطفا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
میشه لطف کنید بفرمایید از چه پنلی استفاده میکنید؟
و سیستم عامل لطفا
centos 6 64bit
direct admin
1 فایل پیوست
احتمالا شما جایی اشتباه وارد کردید . الان روی سرور های خودمون چک کردم (البته دایرکت ادمین نیست ) مشکلی نبود . برای مطمئن شدن از وب هم پیگیری کردم ، مشکلی در دستور نیست :
http://www.zytrax.com/books/dns/ch7/...allow-transfer
http://help.directadmin.com/item.php?id=230
در نتیجه یا شما اشتباه وارد کردید و یا اگر درست وارد شده و این مورد وجود داره باید مشکل رو از نزدیک بررسی کرد . شاید تداخلی ایجاد میشه در آپشن ها
یک اسکرین شات از یکی از سرور های خودمون میزارم
فایل پیوست 28870
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
آقا دستت درد نکنه.
همون عبارت رو در قسمت آپشن ها به جای اینکه بالا قرار بدم .پایین تر در قسمت آپشن قرار دادم و درست ران شد.خودم نمیدونم چه ربطی داره ولی حل شد. :)
الان اینکه در پایین قرار داده شده فرقی نداره؟چون از این بابت میگم که بالا که گذاشتم مشکل داشت ولی پایین تر نه!!
اسکرین شات میزارم ببینید کلا مشکلی توی قسمت آپشن وجود نداره؟
فایل پیوست 28871
خیر مشکلی پیش نمیاد . بعد از ریستارت از سایت زیر تست بفرمایید
https://hackertarget.com/zone-transfer/
برای هر ان اس باید transfer failed بنویسه
درست شد.
همشون transfer failed زد. دمت گرم
فقط یه موردی خارج از بحث.
اگر دقت کنید هیچ کسی از کاربران حتی توی تاپیک یه سلام هم به ما نکرد
اینجا همه معمولا کسب و کارشون و توی امضاشون قید می کنند.راستش من از آواتار شما چیزی در رابطه با وبسایت شما دستگیرم نشد. در این انجمن کسانی مثل شما باید در مورد کارشون توی امضاشون تبلیغ داشته باشند تا بتونند به دیگران کمک کنند و کسب و کار داشته باشند.چه کسی بهتر از شما
قععا این تاپیک درآینده توسط افراد دیگر خونده میشه. بهترین کسی که میتونه به دیگران خدمات بده و درآمد داشته باشه کسیه که فقط چشمم پول رو نبینه.(چون وقتی پول رو ببینی مشکل رو نمی بینی) چه کسی بهتر از شما؟
شما لطف دارید . البته خیلی از دوستان کار بلد هستند در این انجمن که احتمالا بعد از دیدن جواب درست دیگه چیزی ننوشتند . در حال حاضر چون به صورت عمومی خدماتی ارائه نمیدیم امضا حذف شده است . وقت خالی رو سعی میکنم در انجمن تا جایی که اطلاعات دارم با سایر دوستان در میان بگذارم و اگه هم که گره گشا باشه برای سایر دوستان خوشحال میشم . مجددا تشکر میکنم از شما