سلام
لیست دیتا سنترهای هلند میخوام هم خودم هم دوستان بتونند استفاده کنند
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
لیست دیتا سنترهای هلند میخوام هم خودم هم دوستان بتونند استفاده کنند
ورلد استریم
آلتوس هاست
لیزوب
...
خدمت شما
کد:http://www.datacentermap.com/the-netherlands/amsterdam/
یک دیتا سنتر هست که همیشه اسمش از قلم جا می افته !
اسمش هست : Ecatel - Currently under maintenance!
Ecatel
فوق وارز هستش !
ویرایش من : evoswitch یکی از بزرگترین مراکز خدمات پهنای باند در اروپا هست با بیش از 800 گیگابایت پهنای باند ! من اینها رو داشتم از یک سایتی میخوندم و اصلا باورم نمیشد ! لیز وب هم زیر مجموعه این شرکت بزرگ هست. فکر نکنم توی اروپا گنده تر از evoswitch وجود داشته باشه !
همین نت دایرکت و چند جای دیگه هم دیدم که پهنای باندشون رو زدند از آمستردام هلند خریداری می کنند که قطعا evoswitch هست. بعد هم اینکه پهنای باند اینترنت ما ایرانی هام از اونجا میاد ! چون گات وی این سمت از اروپا و در هلند قرار داره . واسه همینه که سرعت تبادل اطلاعات ما و تا اروپا خیلی بهتر است از آمریکا.
سلام ممنون همین 3 تا؟ دیتا ستر دیگه بود رم 16 Gb افر میداد 257... دلار جایه دیگه نیست؟
فکر کنم Luxumburg هست نه ممد ؟نقل قول:
آلتوس هاست
کسی جایه دیگه سراغ نداره؟
سلام
چند تا هم من میگم
بهترین شرکت برای سرور اختصاصی از نظر من serverboost هست که ساپورت مناسبی داره. اما چند شرکت دیگه هم معرفی میکنم
Server Boost B.V. - dedicated servers, colocation, web hosting, custom server, reseller hosting, VPS, magento hosting, domains
Netrouting Data Facilities
Home - WeServIT - Internet Solutions
SwiftWay: Swiftway
همه اینهایی که معرفی کردم ساپورت انگلیسی دارند. leaseweb هم که حتما شناخته شده هست.
Serverboost حرف نداره و من نماینده شون هستم.برای تایید می تونید از Jelle Maes که مسئول فروش هست بپرسید.ولی قیمت هاش در مقایسه با بقیه جاها کمی بالاتره.
Netrouting هم خوبه !
Swiftway هم فقط کمی سرعت پرتش پایینه ولی از نظر آپ تایم عالیه.
Leaseweb هم که حرفی توی کیفیتش نیست و فقط مشکل پشتیبانی با تاخیر و تعداد IP کم رو داره.
هلند یک دیتا سنتر دیگر هم داره به نام : SERVER.LU - Server Hosting - Dedicated Server - Managed Server - Virtual Server - Rackspace - Server Housing - Datacenter Luxembourg
ولی کیفیت در حد 0 ! پورت افتضاح . قیمت ها بسیار پایین