سلام یسایت مخاهیم بزنیم برای یکی معلمی مخاد تو شدانش آموزشش بیان ثبت نام کن و هرماه براش خودکار شهریه سیستم بزنه و پرداخت کنن
کسی میدونه چه اسکریپتی استفاده کنم
------
ون سرور
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام یسایت مخاهیم بزنیم برای یکی معلمی مخاد تو شدانش آموزشش بیان ثبت نام کن و هرماه براش خودکار شهریه سیستم بزنه و پرداخت کنن
کسی میدونه چه اسکریپتی استفاده کنم
------
ون سرور
با سلام
لطفا در نوشتن دقت بیشتری داشته باشید !
اگر منظوره شما این هست که در سایت مطالب اموزشی منتشر کنه و دانش اموزا برای استفاده از مطالب هزینه پرداخت کنند با نصب وردپرس و نصب افزونه های vip که برای وردپرس در نت موجوده می تونید این کار رو انجام بدید
موفق باشید
با سلام نه منظورم اینه دانش آموزتو سایت ثبت نام کنه بعد هرماه براش فاکتور صادرشه و پنل هم داشته باشه تو معلم بفهمه کدوم دانش آموزشهریه رو پرداخت کرده تقریبا مثلwhmcs
سلام میتونید بدید اختصاصی براتون طراحی کنن !
- - - Updated - - -
یا میتونید تو گوگل سرچ کنید دنبال همچین اسکریپتی بعد فارسیش کنید و درگاه هم براش بنویسید
سلام، با وردپرس امکان پذیره.
با جوملا خیلی بهتر و شکیل تر میشه انجام داد.
زمان : یک هفته
هزینه : 300
تیکت بزنید : www.my.hezarnevis.ir
با سلام
ببنید برای انجام چنین کاری راه های مختلفی وجود داره
من راحت ترین و بی دردسر ترین راه رو برای شما میگم ابتدا شما باید تو یکی از سایت های پرداخت انلاین که من پی لاین رو پیشنهاد میکنم عضو بشید
و اسکریپت اسان پرداخت پی لاین رو دریافت کنید و در سایتتون نصب کنید بعد به دانش اموزا ادرس اسکریپت رو بدید و بگید هزینه رو پرداخت کنند در اسکریپت هنگام پرداخت از مشتری (دانش اموز) نام و نام خانوادگی و ایمیل گرفته میشه و همچنین این اسکریپت دارای یک پنل هم هست که از داخل اون میتونید نام و نام خانوادگی به همراه ایمیل کسانی که هزینه رو پرداخت کردند رو ببنید
این راحت ترین و اسون ترین راه هست
ولی اگر میخوایید به صورت فاکتور باشه و همراه با قابلیت ثبت نام می تونید از وردپرس یا whmcs استفاده کنید
اگر با وردپرس خواستید تیم ما براتون انجام میده برای اطلاعات بیشتر با ایمیل info@web-designs.ir در ارتباط باشید
موفق باشید