سلام برای خدمات حوزه فناوری اطلاعات چند وقتی میشه درخواست دادم توی سایت ثبت شرکت ها ولی پنچمین مرحله هستش که رد میکنن اسم رو از دوستان و اساتید میشه کمک کنید اسمی به ذهنتون میرسه که ثبت نشده باشه کمک کنید لطفا
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام برای خدمات حوزه فناوری اطلاعات چند وقتی میشه درخواست دادم توی سایت ثبت شرکت ها ولی پنچمین مرحله هستش که رد میکنن اسم رو از دوستان و اساتید میشه کمک کنید اسمی به ذهنتون میرسه که ثبت نشده باشه کمک کنید لطفا
it-star.ir
سلام دوست من
نام شرکت ها نه دامنه
سلام وقتی میخواهی اسم شرکت انتخاب کنی حتما قلبش چک کن که بتوانی رو اسم شرکتت دامینم بگیری. اکثر شرکت های معروف در ایران "پارس" دارند.
سلام ممنونم از راهنماییت ولی من اسم میخوام پیشنهاد بدین بی زحمت چون خودم دیگه موندم چیکار کنم
منم همین مشکل رو داشتم آخر اسم شرکتم نورا اضافه کردم!مسخرست ولی خوب ثبت شد ولی الان نورا رو اصلا نمیگم حتی توی مهر هم نیست فقط موقع ثبت قرارداد اسمش رو میارم!اگر اسامیت رو بدی میگم چه پسوندی براش بهتره
باید ابتدا و انتهای برندی که مد نظر دارید یک سری کلمات اضافه کنید. توی چه زمینهای قصد دارید فعالیت کنید؟
سلام دوست عزیز بله همونجور که دوستان فرمودند حتما باید برای اسم مورد نظرت یک پیشوندی پسوندی بزاری
اگر اسم شرکتت رو بگی بهتر میشه راهنمایی کرد
درضمن هر یک از قومیت های ایرانی هم از اسمامی منتقطه خودشون استفاده مینن
مثلا پارس مدیر
آذر مرجان
و....
بهتره دنبال اینجور چیزا باشی که هم تو ذهن هرکس که میمونه باشه هم معنی بده
شرکت ثبت نکنی بهتره عزیزم
موفق باشی
نام خوب و برند شو برای شرکت در حد 10 میلیون تومان خرید و فروش میشه....