پاسخ : رفع خطا های into dns
با سلام
با هاستینگ خود در ارتباط باشید این مشکل را برای شما حل خواهند کرد
بنده جایی که وی پی اس گرفتم کانفیگ شده بهم تحویل دادن که یک عالمه مشکل داشت به بدبختی حل کردم مونده این مشکل بهشون میگم حل کنید میگن به ما مربوط نیست
و در وظیفه ما نیست که حلش کنیم
من موندم سرچ در گوگل جوابی پیدا نکردم اومدم اینجا ممنون میشم راهنماییم کنید
- - - Updated - - -
کسی نیست جواب ما رو بده ؟
دی ان ها تعریف نشده است . ابتدا باید دی ان اس هارو تعریف کنید بعد باید در ثبت کننده ی دامنه ی خود با آی پی های انتخاب شده ثبت کنید . پس از آن میتونید اونهارو در دامنه ها استفاده کنید . یکی از این مراحل رو انجام ندادید یا اشتباه انجام دادید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
دی ان ها تعریف نشده است . ابتدا باید دی ان اس هارو تعریف کنید بعد باید در ثبت کننده ی دامنه ی خود با آی پی های انتخاب شده ثبت کنید . پس از آن میتونید اونهارو در دامنه ها استفاده کنید . یکی از این مراحل رو انجام ندادید یا اشتباه انجام دادید
شما فرمودید دی ان اس ها تعریف نشده متوجه نشدم من داخل دایرکت که میرم دی ان اس ها درست تعریف شدن و در ثبت کننده هم ای پی رو ثبت کردم مشکلی نداره
اول که named خراب بود ای پی سرور رو که میزدم timed out میداد به هزار بدبختی درستش کردم اما حالا مشکل اینهاس که نمیدونم چرا اینطوری شده
پس این مورد باید بررسی شود . در داخل روت سرور از دستور :
کد:
dig damaneh.com A @127.0.0.1
استفاده کنید تا ببینید سرور دی ان اس به درستی پاسخو هست یا نه . قسمت قرمز رنگ رو با دامنه ی خودتون عوض کنید .
البته ذکر این مورد مفید هست که سرویس دی ان اس و یا named ربطی به باز شدن صفحه ی وب سرور با استفاده از آی پی ندارد . اگر ای پی سرور جواب گو نیست پس وب سرور شما مورد داشته که الان درست شده.
البته در نظر دشته باشید که اگه به تازگی تغییرات رو اعمال کردید باید صبر کنید تا اعمال شود. چند ساعت هست؟ اگه دامنه ملی باشه هم ممکنه زمان طولانی تر شه.
(تغییرات مربوطه در پنل هاست و پنل دامنه طبق آی پی سرور انجام شده؟)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
البته در نظر دشته باشید که اگه به تازگی تغییرات رو اعمال کردید باید صبر کنید تا اعمال شود. چند ساعت هست؟ اگه دامنه ملی باشه هم ممکنه زمان طولانی تر شه.
(تغییرات مربوطه در پنل هاست و پنل دامنه طبق آی پی سرور انجام شده؟)
مدت زمان که خیلی صبر کردم در حد دو روز
اره ای پی و ... انجام شده
پس در این صورت صحیح انجام نشده. در صورت امکان از قسمت (مدیریت دی ان اس) یک شات قرار بدید بهتر راهنمایی کنیم.