پاسخ : راهنمایی در مدیریت منابع
سلام
به احتمال زیاد شما برای vpsهاتون Memory Reservation تنظیم کردید یعنی esxi هنگام روشن شدن vmها درصدی رم تخصیث داده شد رو رزرو می کنه تا همیشه این منابع در هرشرایطی در دسترس باشه. این تنظیمات بیشتر به درد ایزوله کردن محیط میخوره که به نظر من برای محیط کاری شما استراتژی بدی نیست چون در این حالت تاثیر مصرف منابع ماشین ها روی هم دیگه کمتر میشه.
برای تایید این موضوع می تونید مقدار Avtive Memory هر ماشین مجازی رو در Summary اون در vSphere Client مشاهده کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shetab
سلام
به احتمال زیاد شما برای vpsهاتون Memory Reservation تنظیم کردید یعنی esxi هنگام روشن شدن vmها درصدی رم تخصیث داده شد رو رزرو می کنه تا همیشه این منابع در هرشرایطی در دسترس باشه. این تنظیمات بیشتر به درد ایزوله کردن محیط میخوره که به نظر من برای محیط کاری شما استراتژی بدی نیست چون در این حالت تاثیر مصرف منابع ماشین ها روی هم دیگه کمتر میشه.
برای تایید این موضوع می تونید مقدار Avtive Memory هر ماشین مجازی رو در Summary اون در vSphere Client مشاهده کنید.
نه دوست عزیز چیزی ریزرو تکردم!
وب سرور دانلود. ولی ربطی به کارش نداره. کلا من ماشین میسازم بعد جند رو رم میره بالا خود به خود
در این صورت این احتمال وحود داره که هاردتون مشکل داشته باشه. مصرف توان پردازشی esxi رو هم چک کنید اگر اون هم مثل رم بالاست باید Read/Write Latency هارد رو از قسمت Performance چک کنید. اگر بیشتر از 40 یا 50 بود احتمالا هاردتون یا بدسکتور داره یا کشش این میزان I/O رو نداره یا یکی از vmها I/O بالایی داره که باید تو Performance هر vm رو چک کنید ببینید کدوم KBps بیشتری نشون میده در این صورت اگر vCenter داشته باشید میتونید لیمیتش کنید. البته بهترین کار ایکه به فکر یه هارد بهتر باشید.
2 فایل پیوست
نه از اینم نیست. من هر سروری میگیرم همین مشکل رو دارم. نمیشه همه سرور ها هاردتوشن ایراد داشته باشه که
فایل پیوست 28592فایل پیوست 28593
- - - Updated - - -
نقل قول:
باید Read/Write Latency هارد رو از قسمت Performance چک کنید. اگر بیشتر از 40 یا 50 بود
دقیقا این کجاست؟ من پیداش نمیکنم
اخه لینوکس هم همین داستان رو باهاش دارم. ممکنه از تنظیم سی پی یو باشه؟
من الاندو تا وی پی اس دارم به همشون 8 هسته دادم. باید به هرکدوم 4 تا بدم؟ یا میشه کل منابع رو برای تک تک وی پی اس ها داد؟
- - - Updated - - -
کسی نیست بدونه مشکل از کجاست.
تنظیمات سی پی یو رو هم تغییر دادم. بازم تغییری نکرد. بعد یکی دو روز دوباره کل رم پر میشه
وقتی منابع رو محدود میکنم مثلا 16 رو محدود می کنم به12 تا...4 تا به مصرف رم ویندوز اضافه میشه
مشکل از esxi نیست چون از خود سایت اصلی دانلود کردم.
کندی هم حس نمیشه. فقط مصرف رم تو خود ویندوز میره بالا،وقتی منابع رو محدود میکنم