با سلام
یکی از وب سایت های بنده که رویه سرور مجازیم قرار دارد موقع باز شدن توسط مرورگر به آدرس searchguide.level3.com هدایت میشود.آدرس سایت مورد نظر www.mahsaan.com هستش.این مشکل امروز به وجود آمده و قبلا وجود نداشته است . ممنون میشم راهنمایی کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
یکی از وب سایت های بنده که رویه سرور مجازیم قرار دارد موقع باز شدن توسط مرورگر به آدرس searchguide.level3.com هدایت میشود.آدرس سایت مورد نظر www.mahsaan.com هستش.این مشکل امروز به وجود آمده و قبلا وجود نداشته است . ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
سایت شما به
http://www.senatorsang.com/
ریدایرکت میشه !!
دی ان اس های دامنه رو بررسی کنید
دی ان اس ها و از طریق پنل دامنه یا هاست ریدایرکت رو چک کنید
با تشکر
بنده ns های دامنه رو بررسی کردم و همه چیز اوکی هست.هرچیزی تلاش میکنم نمیتوانم متوجه بشم از کجا داره ری دایرکت میشه به آدرس senatorsang.com . دامنه رو فرد دیگری خریداری کرده و ns های دامنه رویه سرور مجازی بنده تنظیم شده است.لطفا بنده رو راهنمایی کنید چطوری مشکل کار رو پیدا کنم.اصلا فکر کنم به سرور بنده هدایت نمیشه و جای دیگه ری دایرکت میشه.
سلام
به نظرم با توجه به اینکه میگید دامنه senatorsang.com برای کس دیگه ای است اما روی DNS های سرور شما ست شده احتمال اینکه فرد دیگه ای به سرور شما دسترسی داشته باشه هست.
توی سرور بررسی کنید اثری از این دامنه senatorsang.com می بینید یا نه مثلاً در کنترل پنل ببینید این دامنه پارک یا Addon نشده یا اگه کنترل پنل ندارید فایل های وب سرور رو بررسی کنید ببینید اثری از این دامنه هست یا نه.
من احتمال میدم سرور شما هک شده یا به اشتباه دسترسی به شخصی دیگه داده اید.
ببخشید تاپیک قدیمی بالا میارم. ولی منم همین امروز به این مشکل خوردم.
هک هم نشدم. چون هیچ تنظیمی بهم نخورده
ضمن اینکه ساب دامین انجمنم بالا میاد.
ولی سایت اصلی که وردپرس هست و همینطور اپلود سنتر که کلیجا هست بالا نمیاد
برای من هم امروز همین Webhostingtalk.ir بهsearchguide.level3.com ریدایرکت شد !!!
عزیزان ;
این یک نوع ویروس هستش ( Hijacker Virus )
بیشتر افرادی که اینترنت مخابرات دارن ، به این نوع ویروس دچار میشن.
روش حذف این ویروس هم سرچ کنید روش های مختلفی داره
الان دقت کردم با فایر فاکس بالا میاد. اما با کروم ری دایرکت میشه.
دقیقا اینترنتم هم مخابراته. انتی ویروس مشخصی براش نیست؟!نقل قول:
بیشتر افرادی که اینترنت مخابرات دارن ، به این نوع ویروس دچار میشن.