حجم مورد نیاز ویندوز 2012؟
با سلام.
بنده تا بحال با vps کار نکرده بودم. تازه بعد از خرید متوجه شدم که بخشی از حجمی که خریده ام برای نصب سیستم عامله و چون من ویندوز 2012 انتخاب کرده بودم درایو C با حجم 39 گیگ پر شده. در حالی که من سرور 10 گیگابایتی خریدم.
هر چقدر هم سعی در دانلود در vps دارم موفق نمی شم و فکر می کنم به خاطر کمبود فضا هستش.
حالا سوال من اینه که باید حجم اضافه بخرم؟ و اینکه امکانش هست هاستینگ سیستم عامل رو عوض کنه یا نه؟
سیستم عاملهای دیگه مثل ویندوز 2003 یا 2008 چقدر حجم لازم دارن؟
پاسخ : حجم مورد نیاز ویندوز 2012؟
سلام
معمولا برای یکبار به صورت رایگان سیستم عامل رو تغییر میدن !
2003 فک کنم 5 گیگ
2008
15 گیگ نیاز داره
بهتره 2008 استفاده کنید
در غیر این صورت حجم اضافه بخرید
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gholamreza111
با سلام.
بنده تا بحال با vps کار نکرده بودم. تازه بعد از خرید متوجه شدم که بخشی از حجمی که خریده ام برای نصب سیستم عامله و چون من ویندوز 2012 انتخاب کرده بودم درایو C با حجم 39 گیگ پر شده. در حالی که من سرور 10 گیگابایتی خریدم.
هر چقدر هم سعی در دانلود در vps دارم موفق نمی شم و فکر می کنم به خاطر کمبود فضا هستش.
حالا سوال من اینه که باید حجم اضافه بخرم؟ و اینکه امکانش هست هاستینگ سیستم عامل رو عوض کنه یا نه؟
والا من ۲۰۰۸ یا ۲۰۰۳ رو ۱۶ گیگ هارد هم نصب کردم و مشکلی نبوده ، برای کار شما ب دلیل محدودیت هارد ، ۲۰۰۳ رو پیشنهاد میکنم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
والا من ۲۰۰۸ یا ۲۰۰۳ رو ۱۶ گیگ هارد هم نصب کردم و مشکلی نبوده ، برای کار شما ب دلیل محدودیت هارد ، ۲۰۰۳ رو پیشنهاد میکنم .
ویندوز سرور ۲۰۰۳ از رده خارجه و ریسک امنیتی بسیار بالایی داره...!! حتی اگر محدودیتی باشه نباید استفاده کرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gholamreza111
بله تعویض که معمولا باید بکنن ولی دریافت یا عدمدریافت هزینه بستگی به سیاست کاری هاستینگ مربوطه داره.
ویندوز سرور 2008 نصب کنید.
و در صورت امکان هارد رو هم مقداری افزایش بدید. 10 گیگابایت کم هست !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
om!d-D
ویندوز سرور ۲۰۰۳ از رده خارجه و ریسک امنیتی بسیار بالایی داره...!! حتی اگر محدودیتی باشه نباید استفاده کرد.
برای استفاده شخصی مورد نداره دوست عزیز ، 2008 x86 هم میتونه گزینه جایگزین برای ایشون باشه ...
کسی ک نیاز ب ۱۰ گیگ هارد داره ، مسلما استفاده هاستینگ از سرور نداره .
درود
حجم درایو C شما چقدره؟39 یا 10 گیگ؟
ویندوز 2012 + فایل ایزوی اون زیر 15 گیگ فضا رو میگیره.بهتره اول یه پاکسازی بکنید ببینید نتیجه چی میشه.اگر فضای خالی ایجاد نشد اونوقت به ویندوز 2008 R2 یا 2008 کوچ کنید.
نخست فایلهای ذخیره شده در System restore رو پاک کنید.سپس Disk Cleanup رو اجرا کنید پس از اسکن لیستی از فایلهای بی مصرف رو براتون میاره .تیک همه رو بزنید و اوکی کنید تا شروع به پاک کردنشون بکنه.وقتی کارش نموم شد restart کنید.
حالا ببینید چقدر فضای خالی ایجاد شده.اگر مناسب بود حالا بدک نیست یکبار Defrage هم بکنید تا کارایی سیستمتون بهتر بشه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gholamreza111
با سلام.
به نظر بنده شما بگید 2003 نصب کنن براتون که فضای کمتری رو اشتغال میکنه
سلام
2012 حدود 10 گیگ حجم نیاز دارد
بدون افزونه و ....