سلام 1 سوال یکی که هزینه داره برای بالا بردن سایت مثلا پول کافی داره برای تبلیغات میتونه سایتشو ببره بالا؟ مثلا کلی تبلیغات کنه تو سایتای مخم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام 1 سوال یکی که هزینه داره برای بالا بردن سایت مثلا پول کافی داره برای تبلیغات میتونه سایتشو ببره بالا؟ مثلا کلی تبلیغات کنه تو سایتای مخم
سلام
با سرمایه در اینترنت به راحتی میتوان هر سایتی رو معروف کرد بستگی به نوع تبلیغ و روش خرج کردن اون سرمایه داره
بستگی داره به این که شما کجا تبلیغ میکنی
چقدر داری هزینه میکنی نسب به رقبا
چه محتوایی ارائه میکنید
و ...
بیشتر از سرمایه آنچنانی مهم نوع سایت شما و شناسائی سایت هایی با بازدهی مناسب برای شماست دوستانی هستند که مدیر تبلیغات هستند در صورتی که دوست داشتید میتونم خدمت شما معرفی کنم البته با ید سایتتون رو بررسی کنند
سلام من 1 سایت مناسب میخوام بزنم که کدش متناسب با سئو هستش و عوامل سئو رئایت شده و سایت اندروید هست و پستای خیلی خوب میخوام بزارم اگه کنار سئو خوب هزینه خوب کنم برای تبلیغات سئو سایتم قوی میشه؟ من میخوام 2 3 ماه تبلیغات خوب کنم تو 3-10 تا سایت مناسب و پر بازدید و اگه خوب از سایتم بازدید کنن با این تبلیغاتا خود به خود سئو همم قوی میشه؟ میخوام بعد 2 3 ماه دیگه بازدیدم از سئو گوگل باشه , بازدید مناسب تاثیر داره تو رطبه گوگل؟
توصیه می کنم کل هزینه رو صرف تبلیغات نکنید. برای سئو سایت هم مقداری هزینه کنید. منظور بک لینک و ... که هزینه داره. و این که چون لینک سازی نباید متوقف بشه، مقداری هم هر ماه برای لینک سازی کنار بزارید.
سلام من تازه کارم بک لینک چیه؟ رو سئو تاثیر میزاره؟
بک لینک ، به لینک سایت شما در سایت های دیگه گفته میشه. یکی از فاکتور های اصلی اعتبار سایت هست. پس بله رو سئو تاثیر داره.