دوستان من یه مشکلی دارم با ssl وقتی کریو یا هر نوع ف ی ل ت ر شکنی وصل میکنم راحت سایت لود میکنه ولی وقتی با ای بی ایرانی میزنم سایت بالا نمیاد بیزحمت راهنمایی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان من یه مشکلی دارم با ssl وقتی کریو یا هر نوع ف ی ل ت ر شکنی وصل میکنم راحت سایت لود میکنه ولی وقتی با ای بی ایرانی میزنم سایت بالا نمیاد بیزحمت راهنمایی کنید
بخش تنظیمات سرتیفیکیت مرورگر و چک کنید ( در صورتی که میدونید مشکل از دامین نیست )
مشکل از دامینتون هست
حالا دامینو که ما ندیدم تست کنیم ولی دوستان میگن که *****ه که دیگه هیچی تمومه :d
ولی در کل اس اس ال کنده و باز نمیشه تو ایران ما که حتی میخوایم وارد سی پنل با پورت 2087 بشیم جون میکنه باز بشه !!!!
ما که میگیم یه نرم افزاری چیزی درست کنن بگن هرکی میخواد اینترنت استفاده کنه باید از صفحه مانیتورش فیلمبرداری بشه و براشون ارسال بشه دیگه ... ( اخه یه حدی داره )
ما که های وب هستیم اینطوریه بقیه رو نمیدونیم ...
کلیم دامین داریم اس اس ال دارن نمیتونیم اصلا چن مین واردش باشیم و کارامونو کنیم !
یه مین میره یه مین نمیره ...
==========================================
یعنی دامین از طرف مخابرات مسدود شده چون من با های وب +پارس انلاین و اسیا تک تست کردم راحت پینگ میداد 215 ms
و جالب اینه فقط با مرورگر اینترنت اکسپلوره بالا میومد ولی با مابقی مرورگر ها مثل فایر فاکس کروم و اوپرا بالا نمیومد والا دارم دیوانه میشم