سلام دوستان
من از یک سایت در کنترل پنل پلسک پشتیبان گرفته ام و قصد دارم بخش ایمیل آن را در کنترل پنل سی پنل ریستور کنم .
لطفا راهنماییم کنید .
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
من از یک سایت در کنترل پنل پلسک پشتیبان گرفته ام و قصد دارم بخش ایمیل آن را در کنترل پنل سی پنل ریستور کنم .
لطفا راهنماییم کنید .
ممنون
برای ترنسفر مستقیم می تونید از آدرس زیر استفاده کنید و گزینه پلسک رو انتخاب کنید:
کد:Main >> Transfers >> Copy an account from another server
من در کنترل پنل whm خیلی گشتم ولی گزینه transfers رو پیدا نکردم .
لطفا دقیق تر و با جزئیات بیشتری آدرس بدهید .
خیلی ممنون
من الان با شرکت هاستینگی که ازش سرویس گرفتم تماس داشتم و گفتند که دسترسی این بخش به شما داده نشده است و اگر هم داده شود باید به سرور مبدا دسترسی کامل به روت داشته باشید و در غیر این صورت امکان انتقال نیست .
خواست ببینم واقعا همینطوره یا نه؟
در WHM در قسمت Transfers گزینه Copy an account from another server رو انتخاب کنید
سپس از لیست Remote Server Type گزینه Pl*sk رو انتخاب کنید و بعدشم مشخصات سرور رو بهش بدین تا روی سرور انتقال داده بشه
اگه دسترسی روت نداشته باشید، تنها راهی که باقی میمونه اینه که همه چیز رو دستی منتقل و در سی پنل مجددا بازسازی و دیتابیس ها رو ایمپورت کنید که در مورد انتقال دستی تاپیک های زیادی قبلا در همین فروم زده شده که جستجو کنید.
ممنون
لطفا بفرمایید که :
منظورتان از مشخصات سرور چی هست .
چون سرور مبدا من مال من که نیست ، من فقط یک اکانت ریسلر دارم .
در ضمن مدیر هاستینگ هم به من گفت که باید دسترسی روت و کامل به سرور مبدا داشته باشم که من ندارم .
به نظر شما راهی نیست؟
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------
پاسخ مدیر سرور به من :
نقل قول:
سلام
برای انجام عملیات انتقال به این صورت، شما باید مدیریت کامل هر دو سرور را در دست داشته باشید.
شما تنها یک نماینده هستید و این قسمتها تنها مخصوص سرور میباشد و دسترسی آن برای شما امکان پذیر نیست.
---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
باز هم ممنون
من سرچ کردم ولی چیزی در مورد انتقال دستی ایمیل از پلسک به سی پنل پیدا نکردم .
لطفا اگر با این کار آشنا هستید راهنماییم کنید .
اگر هم کسی قادر به این کار (انتقال ایمیل ها و محتوای آن ها و ثابت ماندن پسورد) هست ، حاضرم هزینه اش را هم بپردازم .
روشی که در بالا گفتم نیازی به روت نداره ، با مشخصات یوزر خودت هم می تونی انتقال بدی تست کن !