من آموزش های سایت خود لایو رو هم خوندم که تصویری بود اما آخرش هم نتونستم نصب و راه اندازی کنم و به نتیجه ای برسم لطفاً دوستان یه آموزش فارسی قرار بدند یا اینکه اینجا نحوه نصب رو به طور خلاصه بگند .
نمایش نسخه قابل چاپ
من آموزش های سایت خود لایو رو هم خوندم که تصویری بود اما آخرش هم نتونستم نصب و راه اندازی کنم و به نتیجه ای برسم لطفاً دوستان یه آموزش فارسی قرار بدند یا اینکه اینجا نحوه نصب رو به طور خلاصه بگند .
فایل setup رو دریافت کنید و نصب کنید روی سیستمتون بعد هر جای که نصب کردید داخل پوشه مربوطه فایل LiveZilla Server Admin.exe رو اجرا کنید.
بعد create New Livezilla server رو انتخاب کنید اکانت تون رو بسازید و در آخر روی extrac to local رو انتخاب کنید مسیر بدید تا فایل هاتون ذخیره بشن.
در آخر فایل های ذخیره شده آپلود میشه روی هاست توی مسیری که تو ساخت اسکریپت دادید.
و در آخر برای اینکه گزینه آنلاین و یا آفلاین داشته باشید بعد از اجرای LiveZilla Server Admin.exe گزینه link Generator رو کلیک و ادامه بدید و کد رو توی صفحه ای که میخواید نمایش داده بشه قرار بدید .
ممنون ولی سیستم های دیگه هم هست که همچین کاری کنن؟
شما بگو کجاش برات مشکله که من دقیق توضیح بدم چون کل نصبش رو دقیق توضیح بدم طولانیه!
من می خوام توی هاست نصب کنم این نصب رو ویندوز و ... چیه قضیه اش آخه
دوست عزیز توضیح دادم اسکریپت و فایل ها میره رو هاست شما با برنامه ای که رو ویندوز نصب کردید وصل میشید به هاست و آنلاین هر کسی اومد صحبت میکنید.
روی ویندوز نصب می کنید یک برنامه برای چت به شما می ده که بتوانید از سیستم خودتان با مشتری چت کنید، یک سری فایل هم بهتون می ده که باید آپلود کنید.
سلام
من میخوام بدونم به جای name برای هاست چی باید بنویسم؟
توی آموزش ویدئویی خود سایت لایوزیلا شماره گذاشته بود که آدرس سایت هاستش بود . حالا ما چی باید بزاریم؟
چون با نام لوکال هاست سیستم وقتی هاست رو تست میکنه تو مورد دوم ارور میده و توی نصب جداول دیتابیس هم ارور میده .
کسی نمیخواد جواب بده ؟