بالا رفتن پینگ و تایم اوت نت Hiweb
سلام
دوستانی که از های وب نت دارند آیا شما هم یک ماه اخیر پینگ و تایم اوتتون بالا رفته؟
من از 8.8.8.8 که پینگ میگیرم متوسط بین 430 تا 530 تایم میده.
تایم اوت هم خدا بده برکت...
با پشتیبانی تماس گرفتم میگن که اشکال از روتر های خارج کشور هست راست هم میگن ولی خب باید به این روترهای خارج هم رسیدگی کنن . پایین عکس tracert رو که گرفتم می فرستم.
http://www.axgig.com/images/74640681632927066770.jpg
هرچی هست اشکال از سطر نهم ip 134.0.219.13 هست.
خب حالا سوالی از سایر کاربرای های وب دارم اینه که ایا شما هم از پینگ و تایم اوتتون رفته بالا؟ ایا شما هم اگه دستور tracert -d 8.8.8.8 بزنید بسته هاتون از ip 134.0.219.13 رد میشه و اگه رد میشه تایمی که بسته ها میرسن به این ip چنده؟
می خوام ببینم اشکال از منطقه مخابراتی ما هست یا کلا های وب زده گاراژ
پاسخ : بالا رفتن پینگ و تایم اوت نت Hiweb
جناب هاب وب که کلا خاکی میرونه
منم از های وب کوچ کردم
خیلی مذخرفه
تو اخبارم که میگفت د-ز-دی حجم دارن و...
1 فایل پیوست
درود خدمت شما
فایل پیوست 28155
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peym@n
ممنون دوست عزیز پس گویا مشکل سراسری هست.من که شیرازم شما از اردبیل هم پینگ نا مطلوبی دارید
درود
خواهش میکنم.بله بنده هم تماس گرفته بودم مانند کارمندان مخابرات با بنده حرف زدند
موفق باشید
قبلا های وب رو دوستان تست کرده بودن و ناراضی بودند
به نظرم آسیا تک از همه بهتره
با اینکه چند باری با بخش پشتیبانیشون دعوامون شده ولی شدیدا پیگیر مشکلات کاربرهاشون هستند
وقتی ما به دلیل عدم پیگیری پشتیبانشون درخواست کنسل کردن سرویس رو داشتیم
بلافاصله بخش فنی پیگیر مشکل ما شدند
درود
والا نمیدونم از چیه این اسیا تک خوشتون میاد نه به اون پشیتبانیش تا داد نزنی سرشون کارتو اوکی نمیکنن , نه به این جمع اوری باید 5 بار دلیلشو بگی
موفق باشید
انصافا تنها شرکتی بوده که من کمتر اذیت شدم البته فعلا
پشتیبانی هاشون مثل هویج میمونند بعضیاشون
یک روز زنگ زده بودم میگفتم نت من بعد از افزایش حجم یک دفعه قطع شده
زنه میگفت مطمئنی مودمت روشنه=))
درود
اسیاتک پشتیبانیش مزخرف ترین پشتیبانی هست.تا حالا 2 بار بار مشکل اساسی داشتیم تو یکیشون کاملا سرشون داد زدیم همون دقیقه کارمون رو انجام دادن بار دیگه که 7-8 بار زنگ زدیم و کاملا مودبا باهاشون حرف زدیم انجام ندادن فرداش زنگ زدیم سرشون داد زدیم بعد از چند ساعت خودشون زنگ زدند و مشکلمون رو اوکی کردند.عزیزانی که نت اسیاتک دارند دیدید با 1 تماس مشکلشون اوکی نشد بار دوم سرشون داد بزنید مطمئن باشید همون دقیقه کارتون اوکیه این رو بنده تجربه کردم .2 ماهی هست روی های وب هستم تعرفه بسیار مناسب دانلود رایگانه اصلا لیمیت نمیشه همون سرعت دانلود معمولی روزانه تو این 2 ماه 1 بار زنگ زدیم اونم برای وصل شدن نتمون.های وب درسته در عرصه ارائه اینترنت مقام 4 را دارند هم کارمنداش کاملا تحصیل گرده و هم آگاه و اخلاق 20.های وب رو پیشنهاد میدم
نقل قول:
های وب درسته در عرصه ارائه اینترنت مقام 4 را دارند هم کارمنداش کاملا تحصیل گرده و هم آگاه و اخلاق 20.های وب رو پیشنهاد میدم
قبلا کیفیت مناسبی داشتند ، الان حدود 2 ماه هست که تو مرکز ما مرتبا packet lost داریم با وجود این که نویز خط من روز 32 هستش روی 4mbit
افراد پاسخگو هم با حوصله هستند هم تحصیل کرده ، اما متاسفانه تو بعضی موارد به هیچ عنوان سیستم جالبی ندارند
من که تصمیم گرفتم کنسل کنم ، دلیلش
1- packet lost
2- بنده موقع خرید شرایطم را برای واحد فروش توضیح دادم و قبول کردند و دو ماه اول درست انجام شد ولی بعد از اون... ، چندین بار هم که تماس گرفتم آخر سر گفتند که اصلا ما همچین چیزی نگفتیم اگرم بوده دیگه نیست سیاست تغییر کرده :)
3- شما تو خریدی اشتباه کنی و با پشیبانی تماس بگیری و سریع اطلاع بدی معمولا اون سرویس رو لغو می کنند و مبلغش رو تو حساب اضافه می کنند ( حداقل برای ارتقا سرویس که اینطوری هست اکثر جاها ) ولی در صورتی که شما تو hiweb اشتباه کنی یا باید باهاش کنار بیای یا سوخت می شه ( که بعضی مواقع امکان سوخت شدن هم وجود نداره و فقط باید کنار بیای :دی )