راهنمایی انتخاب سرور دانلود
سلام خدمت دوستان عزیز .
به تازگی سایت دانلود فیلم و سریال مجاز راه ندازی کردم الان چون برای اپلود فایل ها به فضا بیشتر نیاز دارم درخواست راهنمایی کامل در مورد تبدیل سرور مجازی به سرور مخصوص دانلود را دارم و اینکه از کجا و چه پلنی رو تهیه کنم و اینکه چون الان بازدید خیلی کم هست سرویس اکانت لینک مستقیم 4upld مناسب هست یا نه . اگر شما دوستان راه حل بهتری برای سرور دانلود و فضا اپلود درمورد این موضوع میدونید لطفا راهنمایی کنید منتظر پاسخ شما هستم:101::d:d
پاسخ : راهنمایی انتخاب سرور دانلود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehdi2015
سلام خدمت دوستان عزیز .
به تازگی سایت دانلود فیلم و سریال مجاز راه ندازی کردم الان چون برای اپلود فایل ها به فضا بیشتر نیاز دارم درخواست راهنمایی کامل در مورد تبدیل سرور مجازی به سرور مخصوص دانلود را دارم و اینکه از کجا و چه پلنی رو تهیه کنم و اینکه چون الان بازدید خیلی کم هست سرویس اکانت لینک مستقیم 4upld مناسب هست یا نه . اگر شما دوستان راه حل بهتری برای سرور دانلود و فضا اپلود درمورد این موضوع میدونید لطفا راهنمایی کنید منتظر پاسخ شما هستم:101::d:d
سلام
درصورتی که میتونید یک سرور اختصاصی هارد بالا 4-6ترا حدود 200-250ت با کیفیت متوسط تهیه کنید و یا یک vps با هارد 2ترا میتونید حدود 100-120 تهیه کنید از دیتاسنتر معتبر
در کل چقدر به فضا نیاز دارید؟
موفق باشید
سلام ممنون از پاسخ سریع شما . چون تازه سایتم روتاسیس کردم بازدید ندارم نمیخوام زیاد هزینه کنم کم هزینه ترین راه کدوم هست:d
شما یه حداقل هرینه اعلام کنید تا دوستان پیشنهاد بدن ...
سلام سرور تهیه کنید خودتون خیلی بهتر خواهد بود
چون سایتتون هم تازه تاسیس هست میتونین سرور مجازی تهیه کنید و بعدش سرور اختصاصی خرید کنید
الان یه سرور اختصاصی با رم 8 و 16 رو از المان میتونید بگیرید بین 80 تا 100 با 1 الی 2 ترا هارد.
ولی اگه بوجه شما پایین تر هست سرور مجازی تهیه کنید.
سلام خدمت دوستان عزیز ممنون از راهنمایی هاتون . اگر بخوام همون سرور مجازی برای شروع بگیرم پلن مناسبی بهم معرفی کنید هرچه حجمش بیشتر باشه بهتره:113:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehdi2015
سلام خدمت دوستان عزیز ممنون از راهنمایی هاتون . اگر بخوام همون سرور مجازی برای شروع بگیرم پلن مناسبی بهم معرفی کنید هرچه حجمش بیشتر باشه بهتره:113:
سلام
جزئیات براتون پ.خ شد.
خیلی خیلی ممنونم از شما دوستان که به بنده پاسخ دادید جوابم رو گرفتم... :113::103:
- - - Updated - - -
به نظر شما برای شروع اسپانسر بگیرم چون اولین تجربه سایتم هست نیاز به اسپانسر دارم چیکارکنمL-)
در ارتباط باشید تا راجب شرایط کار اسپانسری یا شراکتی با هم گفتگو داشته باشیم