پاسخ : کد های epp نیک آی آر ؟!
سلام
ايميل بزن تا برات ارسال كنم.
موفق باشيد
---------- Post added at 02:41 AM ---------- Previous post was at 02:01 AM ----------
دوستان يك مطلب را روشن كنم . با داشتن كد و ... نميشه اين سامانه را فعال كرد تا كاربران استفاده كنند . حتما بايد نماينده رسمي باشي حتي ساب رسيلر هم نميتواند استفاده كند
براي فعال سازي بايد كد نمايندگي + ip سرورتان را براي انها ارسال كنيد تا انها براي شما يك مجوز جهت استفاده از epp در بانك و ... فعال كنند تا شما بتوانيد از ان استفاده كنيد
بله - کاملاً حق با دوست ماست ، اما قصد دارم طوری این ماژول را برنامه نویسی کنم تا حتی برای کاربر هم قابل استفاده باشد :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IranianServer
بله - کاملاً حق با دوست ماست ، اما قصد دارم طوری این ماژول را برنامه نویسی کنم تا حتی برای کاربر هم قابل استفاده باشد :d
نمیشه !
كار نشد نداره ولي با اين اوصافي كه خدمت شما عرض كردم نميشه
بحر حال من براي شما ارسال ميكنم
موفق باشيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IFACO.Net
نمیشه !
با همكاري با يك نماينده ميشه !
ممنون ميشم براي من هم ارسال كنيد.
همونطور كه جناب hello فرمودند با همكاري نماينده ميشه
چون فقط نمايندگان رسمي هستند كه اجازه استفاده از وب سرويس رو دارند 8-|
ممكنه براي من هم ارسال كنيد ؟ :-?
اقا هر كي ميخواد ايميل بزنه
مطلب مهم . هيچ نماينده اي نمي ياد كد مخصوص خودش را در اختيار شما قرار بده . چون اون كد ها شامل دپوزيت + نيك هندل + رمز نيك هندل + ip ميشه كه در كل تو يك فايل ذخيره و .... تا بشه با هاش epp را فعال كرد/:)
زياد خودتان را تو اين زمينه اميدوار نكنيد;)
با توجه به نماينده شدن شرکت سامان سيستم، بزودی يک وبسرويس از شرکت سامان سيستم ارائه ميشه.
دقت کنيد که شما به اين وبسرويس درخواست ميديد و اين وبسرويس به وبسرويس nic
يکی دو هفته ديگه انشالا اين سرويس عمومی ميشه.
با تشکر
علی امیری
دوستان هر كي خواست ميلش رو پ.خ كنه تا فايل اتچ شده اي رو كه دوست عزيزمون لطف كردند و فرستادند، براشون بفرستم.