سرور های مجازی SSD با حجم بالا- رم های نسل جدید DDR4 - از دیتاسنتر درجه ۱ Redstation - مخصوص دوستان حساس به کیفیت
سلام و احترام خدمت کاربران گرامی انجمن وب هاستینگ تالک
دوریس وب همیشه همگام با تکنولوژی جلو رفته است و اینبار با ارایه سرویس های SSD ظرفیت بالا و استفاده از جدید ترین تکنولوژی موجود در سرور مانند استفاده از رم های DDR4 میخواهد New-Tech بودن خود را به شما اعلام نماید.
این سرور ها تجربه ای متفاوت از سرعت را به شما نمایش میدهند تجربه ای که شاید تابحال آن را دست نیافتنی می دانستید!
هدف دوریس وب نیز این است که همیشه بهترین هارا برای شما به نمایش بگذارد و کیفیت واقعی را برای شما مهیا سازد.
از اینکه میزبان شما باشیم نهایت لذت را خواهیم برد و به شما قول می دهیم که در جمع ما همیشه لبخند بر لب داشته باشید.
دوریس وب نماد توسعه در عرصه وب
این سرویس ها ماه اول دارای ۴۰ درصد تحفیف میباشند .
کد تخفیف : en-ssd
مشخصات سرور اصلی :
http://uupload.ir/files/nsvn_server-info.jpg
تست سرعت خواندن هارد :
http://uupload.ir/files/y3yj_read-ssd.jpg
تست سرعت اینترنت سرور :
http://uupload.ir/files/xiyo_speed-test.jpg
تاپیک در حال تکمیل میباشد
پاسخ : سرور های مجازی SSD با حجم بالا- رم های نسل جدید DDR4 - از دیتاسنتر درجه ۱ Redstation - مخصوص دوستان حساس به کیفیت
با سلام و خسته نباشید
ببخشید آیا روی سرورهای فوق کنترل پنل(cpanel or direct admin) نصب می کنید. لطفا در صورت تایید هزینه لایسنس ،نصب و کانفیگ را هم بفرمایید.
پاسخ : سرور های مجازی SSD با حجم بالا- رم های نسل جدید DDR4 - از دیتاسنتر درجه ۱ Redstation - مخصوص دوستان حساس به کیفیت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mha1368
بنده سرویس انگلستان از شما دارم ، 30 گیگ اس اس دی..200 معمولی
امکانِ انتقال به این سرور هستش؟
مبلیغ نهایی رو لطف می کنید
سلام و احترام
مشکلی بابت انتقال نیست فقط میزان فضایی که دارید کمتر میشود زیرا این سرور کاملا اس اس دی بوده و از هارد معمولی استفاده نشده است.
من به شما سرور ۴گیگ رو را پیشنهاد میکنم + ۲۵ گیگابایت هم اس اس دی رایگان به شما میدهیم با توجه به این که مشتری قدیمی ما هستید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafanademi
با سلام و خسته نباشید
ببخشید آیا روی سرورهای فوق کنترل پنل(cpanel or direct admin) نصب می کنید. لطفا در صورت تایید هزینه لایسنس ،نصب و کانفیگ را هم بفرمایید.
بله مشکلی بابت نصب نیست
دایرکت ادمین ماهانه ۱۸ هزارتومان میباشد و سی پنل ماهانه ۶۰ هزارتومان و برای کانفیگ یکی از همکاران خوبمان را به شما معرفی میکنیم که تخصصی فقط کار کانفیگ انجام میدهند.
روز خوبی داشته باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdifx
فقط اگه ممکنه برای این سرور هم یه تخفیف ماهیانه دائمی قرار بدید.
ارادت/
سلام و احترام
تشکر از شما و خوشحالم که رضایت شمارا می بینم .
متاسفانه سود این سرور بسیار پایین است و امکان تخفیف بیشتری برای ما ممکن نیست.
سفارش یک سرویس داده شد. منتظر دریافت هستم.
باتشکر فراوان/
سلام
هر 100 گیگ گیگ چند حساب می کنید ؟ 1ترا نیاز دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loveisover
سلام
هر 100 گیگ گیگ چند حساب می کنید ؟ 1ترا نیاز دارم
سلام
بر روی سرور های اس اس دی هر 100 گیگابایت ماهانه 20 هزارتومان میباشد
با احترام
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdifx
سفارش یک سرویس داده شد. منتظر دریافت هستم.
باتشکر فراوان/
سلام
درحال نصب است
بزودی برای شما ارسال میشود
با احترام فراوان