سلام
آیا امکانش هست من مطالب سایت وردپرسمو روس سیستم خودم آماده کنم و بعد آپلود کنم دیتابیس رو روی هاست ؟
اگر امکان پذیره لطفا روش رو ذکر فرمائید
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
آیا امکانش هست من مطالب سایت وردپرسمو روس سیستم خودم آماده کنم و بعد آپلود کنم دیتابیس رو روی هاست ؟
اگر امکان پذیره لطفا روش رو ذکر فرمائید
با تشکر
سلام
بله دوست عزیز شما ابتدا wamp server نصب کن بعد روش وردپرس رو نصب کن تغییرات رو اعمال کن و در اخر از تغییرات بکاپ بگیر و بعد روی هاست خودت ریستور کن
موفق باشید
لطفا من تازه کارم دقیق تر بفرمائیدنقل قول:
سلام
بله دوست عزیز شما ابتدا wamp server نصب کن بعد روش وردپرس رو نصب کن تغییرات رو اعمال کن و در اخر از تغییرات بکاپ بگیر و بعد روی هاست خودت ریستور کن
من الان وردپرس رو روی لینوسک سنت او اس لوکال خودم روی VMWAre Workstation دارم حالا اگه بخوام ببرم روی هاست دقیقا نمیدونم باید چکا رکنم روش رو بگین من اصلا نمیدونم دیتابیس کجاست و چطور باید بگاپ بگیرم
درود
اگر محتویات شما فقط شامل نوشته هاتون هست به راحتی میتونید با برون بری و درون ریزی پنل وردپرس محتوا رو انتقال بدید اگر هم میخواین کل سیستم رو منتقل کنید
بستگی داره که از چه کنترل پنلی بروی لوکال و اینترنت استفاده میکنید، اگر یکی باشند میتونید فول بک آپ بگیرید از لوکال و انتقال بدید اگر خیر یک روش عملی و ساده اینه که از فایل ها زیپ بگیرید و از دیتابیس هم اکسپورت و در هاست ایمپورت کنید
با احترام
از افزونه Backup buddy هم میتونید استفاده کنید. تا اونجایی که یادمه فول بک آپ داشت.
یه بکاپ از دیتا بیس بگیرد و فایل هاتون رو روی سرور اپلود کنید و دیتا بیس رو ایمپورت کنید
از طریق درون ریزی و برون ریزی هم میشه انجام داد