برای کار من هاست دانلود بهتره یا vps
سلام
می خوام از vps به عنوان هاست دانلود استفاده کنم یعنی سایت اصلی روشون نیست ولی خب پهنای باند حدود 1 ترا در ماه استفاده دارم (که بیشتر میشه)
فایل ها خیلی سنگین هست 200 300 مگ تا 2 گیگ و همزمان 30 40 نفر دانلود رو راحت جواب بده
هاست دانلود اشتراکی هست با مشخصات
cpu i7 quad core
ram 32 ddr3
SATA 6 4 trabyte
سرور مجازی هست با مشخصات
cpu i7 quad core 2.8Ghz
ram 3
هر دوتا هتزنر و پورت 1
حالا سرور مجازی هم ارزونتر تموم میشه
چون هاست دانلود با اینکه سرور مجازی داره ولی باز هم تاکید داره هاست دانلود بهتره
کدوم بهتر جواب میده تو تعداد کانکشن بالا و ترافیک بالا همزمان ، میشه تست کرد؟. که نتیجه بگیرم و بهتر رو اختصاص بدم به بخش VIP
پاسخ : برای کار من هاست دانلود بهتره یا vps
سلام
باتوجه به اینکه منابع سرور مجازی به صورت اختصاصی هست بنابراین بهتر از هاست هست
افرما:
ram 3
cpu 2core
hard 150g
bw unlimited
پورت 1 گیگ گارانتی
کانفیگ رایگان
ماهانه 49هزارتومان
http://my.cloudha.ir/cart.php
موفق باشید
سلام
بدون شک سرور مجازی مزایای خیلی بیشتری دارد البته اگر به درستی کانفیگ شود .
البته مهم ترین مورد برای شما : کیفیت پورت +کیفیت هارد است (معمولا هارد و پورت به صورت اشتراکی در هر دو هست و اگر این اشتراک بین افراد زیادی باشد مسلما به مشکل میخورید.)
توجه کنید که خیلی اوقات یک سرور با هارد اختصاصی و رم ۲ گیگ برای دانلود سنتر خیلی بهتر از سرور با رم ۸ ولی هارد شلوغ هست پس به این نکته توجه ویژه ای داشته باشید .
پیشنهاد میکنم به دنبال سرور مجازی های خیلی ارزان نباشید زیرا در خیلی موارد بیش از ۱۰ تا ۲۰ سرور روی هر هارد قرار دارد و زیاد برای کار شما مناسب نیست .
سعی کنید درزمان خرید از فروشنده بخواهید مقداری از پورت را گارانتی کند برای مثال سرعت کمتر از ۱۰ مگابایت برثانیه ( یعنی ۸۰ مگابیت برثانیه) نشود .
موفق باشید
- - - Updated - - -
درضمن :درجای مناسبی تاپیک نزدید این جا فقط افر دریافت میکنید نه راهنمایی کامل!
می دونم اختصاصیه ولی هر اختصاصی قطعا بهتر از هر اشتراکی نیست
چه کانفیگ vpsی بهتر از هاست دانلوددی که گفتم جواب میده؟ چون از هاست دانلودم راضیم و هیچ مشکلی تو سرعت و لیچ ندیدم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
سلام
بدون شک سرور مجازی مزایای خیلی بیشتری دارد البته اگر به درستی کانفیگ شود .
البته مهم ترین مورد برای شما : کیفیت پورت +کیفیت هارد است (معمولا هارد و پورت به صورت اشتراکی در هر دو هست و اگر این اشتراک بین افراد زیادی باشد مسلما به مشکل میخورید.)
توجه کنید که خیلی اوقات یک سرور با هارد اختصاصی و رم ۲ گیگ برای دانلود سنتر خیلی بهتر از سرور با رم ۸ ولی هارد شلوغ هست پس به این نکته توجه ویژه ای داشته باشید .
پیشنهاد میکنم به دنبال سرور مجازی های خیلی ارزان نباشید زیرا در خیلی موارد بیش از ۱۰ تا ۲۰ سرور روی هر هارد قرار دارد و زیاد برای کار شما مناسب نیست .
سعی کنید درزمان خرید از فروشنده بخواهید مقداری از پورت را گارانتی کند برای مثال سرعت کمتر از ۱۰ مگابایت برثانیه ( یعنی ۸۰ مگابیت برثانیه) نشود .
موفق باشید
- - - Updated - - -
درضمن :درجای مناسبی تاپیک نزدید این جا فقط افر دریافت میکنید نه راهنمایی کامل!
ممنونم از راهنمایی تون ،
1- چند نفر روی یک هارد جواب میده؟
2- چون من نیازم حدود 1 ترابایت هست این موضوع رو گارانتی نمی کنه خودبخود؟
شرمنده دیگه 4 ساعته تو بخش خودش زدم پرنده پر نمیزنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadeghspy
می دونم اختصاصیه ولی هر اختصاصی قطعا بهتر از هر اشتراکی نیست
چه کانفیگ vpsی بهتر از هاست دانلوددی که گفتم جواب میده؟ چون از هاست دانلودم راضیم و هیچ مشکلی تو سرعت و لیچ ندیدم
فکنم چون اینجا پرسیدم همه شاید بدون توجه به نیاز بگن vps :دی
شاید برای شما استفاده از هاست دانلود مناسب تر و راحت تر باشد اما به چند نکته توجه کنید.
۱)لزوما منابع وی پی اس اختصاصی نیست! ارایه مثلا ۴۰۰۰ مگاهرتزسی پی یو (مجموع فرکانس هسته ها) کاملا اختصاصی و یک هارد کامل و .... به راحتی نیست و هزنیه ی زیادی دارد!!
۲)بدون شک دسترسی ها در هاست اشتراکی بسیار کمتر است و لیچ و .. در وی پی اس راحت تر!
۳)میتوانید از وی پی اس لینوکس یا ویندوز استفاده کنید درلینوکس برای راحتی بهتر و بیشتر بخواهید برای شما یک دسکتاپ و vnc نصب کنند که بتوانید مثل ریموت دسکتاپ ویندوز ان را مدیریت کنید.
۴)درمورد کانفیگ نیز بسته به سیستم عامل iis - nginx مناسب خواهند بود.(البته کانفیگ خاص خود را نیاز دارد...)
۵)در وی پی اس اگر مدیریت نشده باشد دردسر مانیتورینگ و حل مشکلات سرور با شما است! اگر اشنایی ندارید نیز بدون شک هزینه خواهد داشت و باید سرور را به یک کانفیگر برای حل مشکلات بعدی بسپارید.
موفق باشید
- - - Updated - - -
[QUOTE=sadeghspy;1382573
ممنونم از راهنمایی تون ،
1- چند نفر روی یک هارد جواب میده؟
2- چون من نیازم حدود 1 ترابایت هست این موضوع رو گارانتی نمی کنه خودبخود؟
شرمنده دیگه 4 ساعته تو بخش خودش زدم پرنده پر نمیزنه[/QUOTE]
۱)برای کار شما اگر فشار زیاد باشد قطعا هر هارد یک تا نهایت ۲ وی پی اس
۲)خیر به هیچ عنوان! هارد های ۲ و ۳ ترابایتی در سرور ها فراوان داریم! مثلا سرور ها ۲ عدد هارد ۳ ترابایتی دارند (در هتزنر معمولا سرور هایی که استفاده میشود چند هارد ۳ ترابایتی یا ۲ ترابایتی دارند)
ممکن است ۱ ترابایت به شما داده شود و روی ۲ ترابایت دیگر هم ۱۰ تا مشتری یا تعداد بیشتری مشتری قرار گیرد!!!
پیشنهاده بنده استفاده از وی پی اس هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadeghspy
سلام
می خوام از vps به عنوان هاست دانلود استفاده کنم یعنی سایت اصلی روشون نیست ولی خب پهنای باند حدود 1 ترا در ماه استفاده دارم (که بیشتر میشه)
فایل ها خیلی سنگین هست 200 300 مگ تا 2 گیگ و همزمان 30 40 نفر دانلود رو راحت جواب بده
هاست دانلود اشتراکی هست با مشخصات
cpu i7 quad core
ram 32 ddr3
SATA 6 4 trabyte
سرور مجازی هست با مشخصات
cpu i7 quad core 2.8Ghz
ram 3
هر دوتا هتزنر و پورت 1
حالا سرور مجازی هم ارزونتر تموم میشه
چون هاست دانلود با اینکه سرور مجازی داره ولی باز هم تاکید داره هاست دانلود بهتره
کدوم بهتر جواب میده تو تعداد کانکشن بالا و ترافیک بالا همزمان ، میشه تست کرد؟. که نتیجه بگیرم و بهتر رو اختصاص بدم به بخش VIP
بنظر من از سرور مجازی استفاده کن چون منابع اختصاصی هست دسترسی بهتری هم داری تا هاست دانلود! ویندوز + iis نتیجه خوبی میده بهت و سرعت کارت هم بالا میره
سلام
مسلما فکر می کنم استفاده از وی پی اس برای شما بهتر باشه.
هاست اشتراکی اسمش روشه، همه میخوان از اون منابع سرور استفاده کنن و کافیه کمی به سرور فشار بیاره سایت شما، میزبانتون سریع درخواست ارتقاء سرویس و رفتن به وی پی اس میده خودش احتمالا... .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
شاید برای شما استفاده از هاست دانلود مناسب تر و راحت تر باشد اما به چند نکته توجه کنید.
۱)لزوما منابع وی پی اس اختصاصی نیست! ارایه مثلا ۴۰۰۰ مگاهرتزسی پی یو (مجموع فرکانس هسته ها) کاملا اختصاصی و یک هارد کامل و .... به راحتی نیست و هزنیه ی زیادی دارد!!
۲)بدون شک دسترسی ها در هاست اشتراکی بسیار کمتر است و لیچ و .. در وی پی اس راحت تر!
۳)میتوانید از وی پی اس لینوکس یا ویندوز استفاده کنید درلینوکس برای راحتی بهتر و بیشتر بخواهید برای شما یک دسکتاپ و vnc نصب کنند که بتوانید مثل ریموت دسکتاپ ویندوز ان را مدیریت کنید.
۴)درمورد کانفیگ نیز بسته به سیستم عامل iis - nginx مناسب خواهند بود.(البته کانفیگ خاص خود را نیاز دارد...)
۵)در وی پی اس اگر مدیریت نشده باشد دردسر مانیتورینگ و حل مشکلات سرور با شما است! اگر اشنایی ندارید نیز بدون شک هزینه خواهد داشت و باید سرور را به یک کانفیگر برای حل مشکلات بعدی بسپارید.
موفق باشید
- - - Updated - - -
۱)برای کار شما اگر فشار زیاد باشد قطعا هر هارد یک تا نهایت ۲ وی پی اس
۲)خیر به هیچ عنوان! هارد های ۲ و ۳ ترابایتی در سرور ها فراوان داریم! مثلا سرور ها ۲ عدد هارد ۳ ترابایتی دارند (در هتزنر معمولا سرور هایی که استفاده میشود چند هارد ۳ ترابایتی یا ۲ ترابایتی دارند)
ممکن است ۱ ترابایت به شما داده شود و روی ۲ ترابایت دیگر هم ۱۰ تا مشتری یا تعداد بیشتری مشتری قرار گیرد!!!
خیلی ممنون از شما
فکر کنم پاسخم رو گرفتم
البته مورد 2 3 4 5 اصلا مسئله ای نیستند برم و حل شده و رعایت شده اند. فقط همون میمونه که چندتایی رو یه هارد هستیم و اینو نمی دونم از کجا بفهمم و چطور به حرف سرویس دهنده اطمینان کنم
خرجش خیلی مهم نیست ولی با توجه به اینکه 95درصد افراد از سرعت هاست دانلود اشتراکی هم راضی بودن می خوام بدونم کی باید آپگرید انجام بشه و خرج الکی نباشه
بازم ممنون که راهنمایی کردی
سرور مجازی گزینه بسیار مناسبی میباشد
جهت اطلاعات بیشتر در ارتباط باشید
ID Yahoo : wenhost@att.net
site : www.wenhost.ir
سوالی داشتید در خدمتم