با سلام به تمام اساتید
من می خواستم از whm سرورم بک اپ بگیرم چون زیاد در حال تغییر تحول هستش . و می خواستم ببینم راهی براش هست که دیگه کانفیگ هایی رو که کردم وچیز هایی رو که نصب کردم دوباره نصب نکنم .
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام به تمام اساتید
من می خواستم از whm سرورم بک اپ بگیرم چون زیاد در حال تغییر تحول هستش . و می خواستم ببینم راهی براش هست که دیگه کانفیگ هایی رو که کردم وچیز هایی رو که نصب کردم دوباره نصب نکنم .
با تشکر
میشه واضح تر بفرمایید؟
یعنی الان می خوای سرور رو منتقل کنی یا از تنظیمات سرورت بک آپ بگیری؟
سلام استاد می خوام از تمام سرور و Addon ها و Plugin ها بکاپ بگیرم که اگه مشکلی پیش اومد ریستور کنم
دقيقا منم همين سوال و دارم.من يه سرور دارم كه خوب منيج شده ميخوام ببينم ميشه همين تنضيمات و توي يه سرور ديگه كه منيج نيست اعمال كنيم؟ حالا يوزراشم اگه منتقل شد اشكال نداره دستي همشو پاك ميكنم
شما می خواهید یک سرور کانفیگ شده رو داشته باشید . ازش بک آپ بگیری و بعد روی سرور های دیگه Restore که کردی تنظیمات و کانفیگ ها هم اعمال بشه
فکر نکنم امکان د اشته باشه .کانفیگ که فایل های یوزر نیست که ازش BackuP بگیریم !
از بعضی فایل های مهم می تونی ذستی بک آپ بگیری
مثل فایل کانفیگ آپاچی ، مای اس کیو ال و ... .
دایرکت ادمین این قابلیت رو داره که بصورت خودکار شما می تونی از یه سری فایل های مهم بک آپ داشته باشی.
یعنی اقا من می خوام ازکلش بکاپ بگیرم برای همون سرور یعنی نمیشه خود شرکت سی پنل به فکرش نرسید یعنی
اگه شما مجازی سازی داشته باشی که این امکان رو داشته باشه بهتره . مثلا اگه پنل hypervm داشته باشی میتونی از کل vps بک آپ بگیری.
با Vm نمی شه