1 فایل پیوست
کمک در مورد افزونه ajax search lite
سلام
من یه افزونه نیمه اختصاصی دارم که سرچ آنلاینو انجام میده ولی مشکلی که باهاش دارم اینه که عکس رو از اولین تصویر هر پست انتخاب میکنه و من چون مطالبم هیچکدوم عکس ندارن و عکسای پستام همش با تصاویر شاخص هست .حالا میخواستم ببینم چه کدی رو به افزونه اضافه کنم که جای فراخوانی اولین تصویر، تصویر شاخصو بعنوان عکس انتخاب کنه و توی باکس سرچ نشون بده
اینم فایلی که کانفیگ تصویرو توش زده!:)پیوست کردم فایلوفایل پیوست 27413
پاسخ : کمک در مورد افزونه ajax search lite
با سلام :)
دوست عزیز برای این کار کافیه به صفحه تنظیمات افزونه برید و بعد از سربرگ " Image Option " آیتم " Primary image source " رو روی " Featured Image " تنظیم کنید و بعد ذخیره :)
سوال دیگه ایی بود در خدمتم
1 فایل پیوست
همچین گزینه ای توی پنل تنظیمات نیست
حالا توکل بر خدا افزونه رو پیوست کردم این افزونه نیمه اختصاصیه توسط اسکای دیزاین شخصی سازی شده
خودتون نصب کنید میفهمید منظورمو
دوست عزیز از این افزونه استفاده کنید احتمالا برای شما ورژن قدیمی باشه:
http://opizo.com/hqR8m
این افزونه درسته اسمش همونه ولی میگم که توسط اسکای دیزاین اختصاصی شده حالا نمیشه لطف کنید فایلی که تو اولین پست گذاشتمو یه چک کنید و ارگومانو جای get کردن از اولین عکس به تصویر شاخص تغییر بدید من خودم کامل بلد نیستم پی اچ پی رو ممنون میشم واسم اوکی کنید فک نکنم زیاد کار داشته باشه بازم ممنون
دوست عزیز همین افزونه ایی که من معرفی کردم رو نصب کنید خیلییی قوی تر از اینیه که شما داریدِ !!! شک نکنید و سریع این رو نصب کنید
حالا نمیشه رو همین افزونه که من دادم پیاده کرد؟
- - - Updated - - -
Up!