مشکل قطع شدن اینترنت ویندوز سرور 2012 r2
سلام
من از ویندوز سرور 2012 r2 استفاده می کنم و مدام اینترنتش قطع میشه مثلا بعد از دو سه ساعت یه مرتبه اینترنت قطع میشه و من دسترسی ندارم
و باید از ماشین مجازی wmware وارد بشیم و گزینه Diagnose بزنیم تا مجدد اینترنت وصل بشه و بعد از چند ساعت مجدد قطع میشه ، از جایی که سرویس گرفتم هماهنگ کردم و چندین بار تنظیمات شبکه انجام دادن
ولی باز مشکل پا برجا است ، از دوستان و اساتید که چنین مشکلی داشتن یا راه حلی دارن اگر ممکنه بنده را راهنمایی کنند ش
باتشکر
پاسخ : مشکل قطع شدن اینترنت ویندوز سرور 2012 r2
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsnod
سلام
من از ویندوز سرور 2012 r2 استفاده می کنم و مدام اینترنتش قطع میشه مثلا بعد از دو سه ساعت یه مرتبه اینترنت قطع میشه و من دسترسی ندارم
و باید از ماشین مجازی wmware وارد بشیم و گزینه Diagnose بزنیم تا مجدد اینترنت وصل بشه و بعد از چند ساعت مجدد قطع میشه ، از جایی که سرویس گرفتم هماهنگ کردم و چندین بار تنظیمات شبکه انجام دادن
ولی باز مشکل پا برجا است ، از دوستان و اساتید که چنین مشکلی داشتن یا راه حلی دارن اگر ممکنه بنده را راهنمایی کنند ش
باتشکر
درود
دوست عزیز ویندوز رو اکتیو کردین؟
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peym@n
درود
دوست عزیز ویندوز رو اکتیو کردین؟
موفق باشید
نه اکتیو نکردیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsnod
نه اکتیو نکردیم
درود
بزرگوار ویندوز خود را به وسیله Windows Loader اکتیو کنید به احتمال 90% مشکل شما رفع خواهد شد
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peym@n
درود
بزرگوار ویندوز خود را به وسیله Windows Loader اکتیو کنید به احتمال 90% مشکل شما رفع خواهد شد
موفق باشید
امکان داره لینک ویندوز لودر برام ارسال کنید که سالم باشه و تست کرده باشید
تشکر از شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
98M!zban
تشکر از شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsnod
تشکر از شما
درود
همکارم زحمتشو کشیدند
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsnod
تست کردین شما
درود
چیزی که جناب 98 میزبان برای شما ارسال گردند را نخیر تست نگردم بنده این فایل را تست کردم و استفاده کرده ام خدمت شما
لینک دانلود
موفق باشید