ثبت آنی دامنه های ملی و بین المللی با تخفیف ویژه ( با کنترل پنل کامل + قابل تمدید و انتقال )
پاسخ : ثبت آنی دامنه های ملی و بین المللی با تخفیف ویژه ( با کنترل پنل کامل + قابل تمدید و انتقال )
سلام
بنده از ایشان چند دامین خرید داشتم پشتیبانی و اخلاقشون عالی هست امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشید
پاسخ : ثبت آنی دامنه های ملی و بین المللی با تخفیف ویژه ( با کنترل پنل کامل + قابل تمدید و انتقال )
پشتیبانی مناسبی دارند و قیمت های منصفانه .
از همکاری با ایشون کاملا راضی هستم ...
واقعا از پشتیبانی خوبشون ممنونم
سه دامنه به اشتباه ثبت کرده بودم در پنل نمایندگی که متوجه شدم به راحتی می توانم کنسل کنم
و با کسر مبلغ ناچیزی باقی مبلغ به اعتبارم برگشت
ایشالا همیشه موفق باشین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AsreNet
سلام
بنده از ایشان چند دامین خرید داشتم پشتیبانی و اخلاقشون عالی هست امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid rostami
پشتیبانی مناسبی دارند و قیمت های منصفانه .
از همکاری با ایشون کاملا راضی هستم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emadian
واقعا از پشتیبانی خوبشون ممنونم
سه دامنه به اشتباه ثبت کرده بودم در پنل نمایندگی که متوجه شدم به راحتی می توانم کنسل کنم
و با کسر مبلغ ناچیزی باقی مبلغ به اعتبارم برگشت
ایشالا همیشه موفق باشین
با تشکر از دوستانی که به ما لطف داشته اند امیدواریم این همکاری تداوم بیشتری داشته باشد
تخفیف ویژه پسوند co. تنها تا فردا 9 مرداد ماه
com. با تخفیف ویژه با توجه به تعداد خرید
نمایندگی دامین با شرایط ویژه + امکان شارژ اتوماتیک پنل نمایندگی بدون نیاز به تایید و ثبت دستی به میزان دلخواه
5 عدد دامین .کام امروز از ایشون گرفتیم آنی تحویل داده شد
پشتیبانی هم که خیلی خوبه
یک دامین کام ثبت شد و آنی تحویل دادند
و اینکه از لحاظ اخلاق و جوابگویی که این روز ها کم دیده میشه حرفه ای هستند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irhostmaster
5 عدد دامین .کام امروز از ایشون گرفتیم آنی تحویل داده شد
پشتیبانی هم که خیلی خوبه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a.R.a.sh
یک دامین کام ثبت شد و آنی تحویل دادند
و اینکه از لحاظ اخلاق و جوابگویی که این روز ها کم دیده میشه حرفه ای هستند.
com. با تخفیف ویژه با توجه به تعداد خرید
نمایندگی دامین با شرایط ویژه + امکان شارژ اتوماتیک پنل نمایندگی بدون نیاز به تایید و ثبت دستی به میزان دلخواه
سلام
.co رو تو تاپیک زدین ثبت 20 هزار ولی تو سایت همون 80 هزار هست!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bigarash
سلام
.co رو تو تاپیک زدین ثبت 20 هزار ولی تو سایت همون 80 هزار هست!
با سلام
با تشکر که تذکر دادین
آفر برای .co به پایان رسیده است و متاسفانه در تاپیک بروز نکرده بودیم که الان انجام شد
سایر قیمت ها تغییری نداشته اند
قیمت های سایت همیشه بروز و درست است