نیازمند همکار برای وبسایت دانلود
سلام خدمت دوستان
مدتی هست سایت دانلودی راه اندازی کردیم و منابع مورد نیاز اون رو هم تامین کردیم. سایت هم حدود 1000-1200 ای پی ورود داره.
فروشگاه سایت هم مدتی هست راه اندازی شده و در مراحل دریافت نماد هست و توی این مدت هم فروش مناسبی داشته و سود دهی قابل قبولی با توجه به مدت زمان راه اندازی داشته.
در حال حاظر این موارد تامین شده هست :
2 سرور اختصاصی با مجموع 12 ترابایت هارد
سرور مجازی به تعداد کارکنان.
فضای بک آپ (10 ترابایت در حال حاظر)
2 لیچر با پشتیبانی از تمامی هاست ها و سرعت بسیار عالی.
اکانت تورنت های خصوصی مثل IPT, SCC,TD و ... که برای آرشیو و بازی های جدید مورد استفاده قرار میگیره.
قالب خریداری شده.
بک لینک در تعدادی سایت با رتبه بالا.
و ... .
هدف سایت:
در درجه اول هدف سایت جذب کاربر هست. ما قصد نداریم تا به هر روشی از خود سایت به صورت مستقیم درامد کسب کنیم. برنامه ها و پروژه های جانبی بسیاری در آینده در نظر داریم که اکثرا سرویس های مختلفی رو ارائه میدن و درامد مناسبی هم دارند. برای تامین کاربران اون وبسایت هم از این سایت دانلود استفاده خواهیم کرد. همونطور هم که می دونید سایت دانلود معمولا کاربرانی در بخش های مختلف جذب می کنه که دست ما رو برای ایجاد پروژه های مختلف باز خواهد کرد.
شرایط همکاری:
با وجود تامین بودن شرایط لازم نیاز به افرادی داریم که توانایی و فرصت رسیدگی به سایت رو داشته باشند. تحت هیچ شرایطی همکاری کوتاه مدت پذیرفته نمیشه و نیاز به اشخاصی داریم که در این زمینه تجربه داشته باشند و بتونن به صورت بلند مدت با ما همکاری کنند.
در حال حاظر هم اولیت با تامین نیاز های سایت هست که در بخش های زیر نیاز به همکار داریم :
-بازی
-مالتی مدیا
-نرم افزار
-موبایل
دوستان باید در زمینه های مورد نظر تجربه کافی رو داشته باشند. توانایی ارسال پست های اختصاصی و ترجمه شده رو داشته باشند و همینطور امکان ارائه پشتیبانی به کاربران وجود داشته باشه.
امکان همکاری تیمی وجود داشته باشه و بتونن مکمل همدیگه باشند. برای بخش هایی مثل بازی نیاز هست تا بازی ها رو در زمان مناسب و بعد از انتشار روی سایت قرار بدید.
زمان آنلاین مناسبی داشته باشند.
در نهایت هم باید مثل سایرین وظایف خودشون رو درست انجام بدن و با بی مسئولیتی زحمات سایرین رو به تمسخر نگیرند.
دوستانی که شرابط بالا رو دارند از راه های زیر در ارتباط باشند:
ایمیل : navid2zp@gmail.com, info@novadl.com
یاهو: navid2zp@att.net
تلگرام: @Navid2zp
آدرس سایت : novadl.com
ممنون و موفق باشید
پاسخ : نیازمند همکار برای وبسایت دانلود
من 2 تا vps دارم
به تمام ترکر های خصوصی که جدیدترین ریلیزها رو می ذارن دسترسی دارم
و با ریپر ها و همه ریلیزهای جدید آشنایی کامل دارم ( از سال 87 تو کار وارز هستم )
در مورد نحوه پرداخت به ازای پست اگه شرایطی رو دارید بنده با بهترین کیفیت پست ها و با این تضین که هیچ سایت ایرانی زودتر از شما نتونه یه سری بازی ها و انیمیشن ها رو ارائه بده در خدمت هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jolge
من 2 تا vps دارم
به تمام ترکر های خصوصی که جدیدترین ریلیزها رو می ذارن دسترسی دارم
و با ریپر ها و همه ریلیزهای جدید آشنایی کامل دارم ( از سال 87 تو کار وارز هستم )
در مورد نحوه پرداخت به ازای پست اگه شرایطی رو دارید بنده با بهترین کیفیت پست ها و با این تضین که هیچ سایت ایرانی زودتر از شما نتونه یه سری بازی ها و انیمیشن ها رو ارائه بده در خدمت هستم
با سلام
خیر همونطور که گفتم فقط به دنبال همکار برای بلند مدت هستیم و باید در زمینه مورد نظر نیز تجربه کافی رو داشته باشه
ممنون از شما
بنده می تونم در این زمینه همکاری کنم. و به تشکیل تیم هم علاقه زیادی دارم.
قدرت نویسندگی خوبی هم دارم.
mameysam23@outlook.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mameysam23
بنده می تونم در این زمینه همکاری کنم. و به تشکیل تیم هم علاقه زیادی دارم.
قدرت نویسندگی خوبی هم دارم.
mameysam23@outlook.com
ای دی یاهو رو اد کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cloobhaa1
سایتتون رو بفرمایید
شرایطی که گفته شده رو دارید؟
- - - Updated - - -
آپ ...
سلام. لازم دونستم این مطلب رو عنوان کنم.
جناب آقای navid2zp از جمله حرفه ای های نویسندگی و وب مسترهای خوب سایت های دانلودی هستن. اگرچه ایشون من رو نمیشناسن و جایی با هم به صورت مستقیم همکاری نداشتیم، اما من آمار کارهای ایشون رو دارم و فقط صرفاً به خاطر تقدیر از اشخاصی مثل ایشون که به وب سایت های فارسی در زمینه دانلود کمک کردن این متن رو ارسال می کنم. من خودم 8 ساله نویسنده (اگر حمل بر خودستایی نباشه حرفه ای) هستم و با اکثر افرادی که در سایت های معتبر دانلودی کار کردن آشنا هستم. اهل کار در چند سایت نبودم و معمولاً پایبند یک سایت بودم. خودم سایت داشتم و ادمین اصلی سایت ArmanDownload.com بودم که بنا به دلایلی فعالیتش متوقف شد.
برای اطمینان خاطر دوستانی که قصد همکاری با ایشون رو دارم میگم، کار آقا نوید خیلی حرفه ای هست و ایشون به قول معروف دود چراغ خوردن تو این راه! واقعاً اگر مایل به شروع یک بیزینس در زمینه سایت های دانلود هستید این موقعیت رو از دست ندید دوستان.
آقا نوید، واقعاً میگم... واقعاً مایل هستم که در چنین سایتی و دقیقاً با همین شرایطی که شما گفتید باهاتون همکاری کنم... اما افسوس که بیش از حد سرم شلوغ هست و قادر به همکاری با شما نیستم.
سایت شما رو هم دیدم. آدرسش رو امثال من به راحتی می تونن پیدا کنن. توی همین متنتون هم واضحاً اشاره کردید به آدرس سایتتون. باید بگم کیفیت مطالب سایت، قالب شیک و پر سرعت و سبک حرفه ای نگارشی و ... بسیار در سطح بالایی هست و این سایت پتانسیل کسب قرار گیری در بهترین جایگاه ها رو داره. به هر حال براتون آرزوی موفقیت می کنم و برای دوستانی که مایل هستن پیشنهاد می کنم این فرصت رو غنیمت بشمارن.
امیدوارم این صحبت ها رو کسی اسپم برداشت نکنه. قصد بنده تقدیر از آقا نوید و تیم سایت نوا هست و همچنین راهنمایی دوستان.
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nightdarkshadows
سلام. لازم دونستم این مطلب رو عنوان کنم.
جناب آقای navid2zp از جمله حرفه ای های نویسندگی و وب مسترهای خوب سایت های دانلودی هستن. اگرچه ایشون من رو نمیشناسن و جایی با هم به صورت مستقیم همکاری نداشتیم، اما من آمار کارهای ایشون رو دارم و فقط صرفاً به خاطر تقدیر از اشخاصی مثل ایشون که به وب سایت های فارسی در زمینه دانلود کمک کردن این متن رو ارسال می کنم. من خودم 8 ساله نویسنده (اگر حمل بر خودستایی نباشه حرفه ای) هستم و با اکثر افرادی که در سایت های معتبر دانلودی کار کردن آشنا هستم. اهل کار در چند سایت نبودم و معمولاً پایبند یک سایت بودم. خودم سایت داشتم و ادمین اصلی سایت ArmanDownload.com بودم که بنا به دلایلی فعالیتش متوقف شد.
برای اطمینان خاطر دوستانی که قصد همکاری با ایشون رو دارم میگم، کار آقا نوید خیلی حرفه ای هست و ایشون به قول معروف دود چراغ خوردن تو این راه! واقعاً اگر مایل به شروع یک بیزینس در زمینه سایت های دانلود هستید این موقعیت رو از دست ندید دوستان.
آقا نوید، واقعاً میگم... واقعاً مایل هستم که در چنین سایتی و دقیقاً با همین شرایطی که شما گفتید باهاتون همکاری کنم... اما افسوس که بیش از حد سرم شلوغ هست و قادر به همکاری با شما نیستم.
سایت شما رو هم دیدم. آدرسش رو امثال من به راحتی می تونن پیدا کنن. توی همین متنتون هم واضحاً اشاره کردید به آدرس سایتتون. باید بگم کیفیت مطالب سایت، قالب شیک و پر سرعت و سبک حرفه ای نگارشی و ... بسیار در سطح بالایی هست و این سایت پتانسیل کسب قرار گیری در بهترین جایگاه ها رو داره. به هر حال براتون آرزوی موفقیت می کنم و برای دوستانی که مایل هستن پیشنهاد می کنم این فرصت رو غنیمت بشمارن.
امیدوارم این صحبت ها رو کسی اسپم برداشت نکنه. قصد بنده تقدیر از آقا نوید و تیم سایت نوا هست و همچنین راهنمایی دوستان.
با تشکر
ممنون
لطف دارید شما
ایشالا در آینده افتخار همکاری با شما رو هم داشته باشم
دوستان به دلیل این که کار ها زیاد هست به یک نفر دیگه هم نیاز داریم ...
- - - Updated - - -
آپ ...