چگونه تشخیص بدیم ویندوزمان اورجینال است
سلام .
1 - وقتی داشتم لبتاپ میخریدم یک dvd حاوی ویندوز 7 همراش بود - این dvd image بود - یعنی وقتی نصبش میکردی همه پارتیشن های هاردت رو کلا پاک میکرد و کلا لبتاپ رو شرکتی تحویلت میداد و ویندوز 7 رو هم روش نصب میکرد .
این dvd روش هیچ شکلی از ویندوز نیست و فقط یک روکش تمام سفید روشه + یک کد هم رو جلدش هست که اینه ::::: p/n : 500619
من از کجا بفهمم این سی دی ویندوزی که همراه لبتاپم بوده اورجیناله؟ ادرسی هست تو سایت مایکروسافت که بتونم چک کنم اصله یا کرکه؟
2 - از طرفی دیگه , من هر 2 ماه مجبور میشم ویندوز لبتاپ رو عوض بکنم - چون برنامه های تویه ویندوز بعد 2 یا 3 ماه دیگه کند عمل میکنن و لذت کار ازش گرفته میشه . میخواستم بدونم که اگر من هر 3 ماه یا 2 ماه در میون هارد لبتاپمو به واسط همین dvd windows ایمیج کنم - مشکلی پیش نمیاد؟
هارد لبتاپم بستکتور نمیگیره بعد مدتی؟
ممنون
پاسخ : چگونه تشخیص بدیم ویندوزمان اورجینال است
معمولا ویندوزی که همراه لپتاپ هست همگی اورجینال هستند
اما ویندوز های که در بازار هستند همه کرک شده و هکی هستند
لایسنس اصل یک ویندوز حدودا 500 هزار تومان میشه
ولی همین ویندوز های کرک شده و هکی هم مشکلی ندارند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
<?php?>
سلام .
1 - وقتی داشتم لبتاپ میخریدم یک dvd حاوی ویندوز 7 همراش بود - این dvd image بود - یعنی وقتی نصبش میکردی همه پارتیشن های هاردت رو کلا پاک میکرد و کلا لبتاپ رو شرکتی تحویلت میداد و ویندوز 7 رو هم روش نصب میکرد .
این dvd روش هیچ شکلی از ویندوز نیست و فقط یک روکش تمام سفید روشه + یک کد هم رو جلدش هست که اینه ::::: p/n : 500619
من از کجا بفهمم این سی دی ویندوزی که همراه لبتاپم بوده اورجیناله؟ ادرسی هست تو سایت مایکروسافت که بتونم چک کنم اصله یا کرکه؟
2 - از طرفی دیگه , من هر 2 ماه مجبور میشم ویندوز لبتاپ رو عوض بکنم - چون برنامه های تویه ویندوز بعد 2 یا 3 ماه دیگه کند عمل میکنن و لذت کار ازش گرفته میشه . میخواستم بدونم که اگر من هر 3 ماه یا 2 ماه در میون هارد لبتاپمو به واسط همین dvd windows ایمیج کنم - مشکلی پیش نمیاد؟
هارد لبتاپم بستکتور نمیگیره بعد مدتی؟
ممنون
با سلام
اون Dvd موجود در بازار که روی لپتاپ های فاقد ویندوز نصب میشه همگی کپی میباشد و اورجینال نیست
البته مشکلی هم ندارد
فقط لپتاپ هایی که همراه ویندوز ارائه میشوند ویندوز اورجینال نصب میباشد
اگر میشه در مورد مورد 2 ومی یکم بیشتر صحبت کنید . این dvd windows من ایمیج هست - جز لبتاپ من رویه هیچ لبتاپ دیگه ای نصب نمیشه .
من بیشتر نگران بستکتور گرفتنش هستم . میترسم هاردم بستکتور بگیره - اخه شنیدم اگه هارد زیاد اطلاعات حذف ( delete ) بعد یه مدتی بستکور میگیره .
اگر میشه در این مورد یکم توضیح بدید دوستان - خیلیم ممنون
چه کاریه دوست عزیز که هر دو ماه ویندوز عوض میکنید؟
نباید زیادی نرم افزار نصب و حذف کنید
باید از آنتی ویروس مناسب استفاده کنید
و به روز باشید
اینجوری کامپیوتر نیازی به فرمت و ... نداره
ما هر سیستممون بیش از 3 ساله از یک ویندوز استفاده میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
<?php?>
اگر میشه در مورد مورد 2 ومی یکم بیشتر صحبت کنید . این dvd windows من ایمیج هست - جز لبتاپ من رویه هیچ لبتاپ دیگه ای نصب نمیشه .
من بیشتر نگران بستکتور گرفتنش هستم . میترسم هاردم بستکتور بگیره - اخه شنیدم اگه هارد زیاد اطلاعات حذف ( delete ) بعد یه مدتی بستکور میگیره .
اگر میشه در این مورد یکم توضیح بدید دوستان - خیلیم ممنون
مشخصات لپتاب را اعلام کنید
نیاز نیست ویندوز هر ۲ ماه تعویض شود .
یک ویندوز سالم نصب کنید برنامه اضافی نصب نکنید
آنتی ویروس نصب و آپدیت کنید
ویندوز را آپدیت کنید
مشکلی نخواهید داشت !!
acer-aspire e1-527G
intel core i5
amd radeon r7 m265 white 2GB dedicated vram
4 GB DDR3 L Memory
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
<?php?>
acer-aspire e1-527G
intel core i5
amd radeon r7 m265 white 2GB dedicated vram
4 GB DDR3 L Memory
موارد بالا را رعایت کنید مشکلی نخواهد بود .
DVD سیستم عاملی م همراه با لپ تاپ های ویندوزی هست ، همه گی OEM هستند ... و فقط رو برندی ک لپ تاپ رو خریدید اکتیو میشن ، پس از نصب مجدد OS بصورت خودکار سیستم عامل اکتیو خواهد شد ولی اگر همین DVD رو بردارید رو یک برند دیگه نصب کنید ، بصورت تریال ورژن اکتیو میشه ...
توجه داشته باشید ک OEM با Retial فرق میکنه ، در Retail شما یک لایسنس میخرید ک سریالش فقط متعلق ب شماست (با قیمت درج شده در سایت مایکروسافت) ، اما OEM شرکت سازنده پول یک تعداد لایسنس رو میده بنابراین رو n لپ تاپ از همین برند قابل نصب هست. (ک قیمت این DVD ها در بازار خیلی پایین هست و حتی در بعضی سایت های گارانتی قابل دانلود هم هستند ، چون پول اصلی رو سازنده داده ، ولی کاملا قانونی هستند.)
حالا در بعضی برند ها مثل Dell یا Asus دی وی دی نسخه اصلی سیستم عامل همراه با لپ تاپ هست و رو بعضی برند های دیگه مثل VAIO نیست ! و ب جاش یک Recovery Partation برای نصب مجدد OS گذاشتن .
در هر صورت از طریق لینک زیر :
http://windows.microsoft.com/en-us/windows/genuine
میتونید بفهمید سیستم عامل شما OEM هست یا نسخه کرک شده معمولی موجود در بازار !
شما توی run بزن winver بعد به من بگو چی می بنی توی کادر ؟