پاسخ : ارسال ايميل با php
header مناسب براي ارسال فايل هاي ضميمه همراه با ايميل :
کد PHP:
$rand = md5(date('r'));
$headers = "\r\nContent-Type: multipart/mixed; boundary=\"PHP-mixed-".$random_hash."\"";
$attachment = chunk_split(base64_encode(file_get_contents('attachment.zip')));
در اينجا فايل attachment.zip بايد روي سرور باشه كه اون رو ميخونه و ميفرسته ولي با طراحي يك فرم ساده و آپلود فايل هم ميتونيم اينكار رو بكنيم
روی لوکال هاست خطای زیر رو داد
Warning: mail() [function.mail]: Failed to connect to mailserver at "localhost" port 25, verify your "SMTP" and "smtp_port" setting in php.ini or use ini_set() in C:\wamp\www\Pro\mail.php on line 43
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------
ولی روی سرور جواب میده
با تشکر
براي استفاده از تابع mail در سيستم بايد mail server نصب كنيد و تنظيمات php.ini ست كنيد.
سلام ..ممنون از کد خوبتون ..فقط ببخشید من میخام ..که فایل پیوست هم داشته باشه چیکارش کنم ....و یه سوال دیگه اینکه ..
یه فرم دارم ...چه جوری تبدیل به pdf کنم و با همین کر ارسال کنم به 2 تا ایمیل ممنون تشکر
سلام ..ممنون از کد خوبتون ..فقط ببخشید من میخام ..که فایل پیوست هم داشته باشه چیکارش کنم ....و یه سوال دیگه اینکه ..
یه فرم دارم ...چه جوری تبدیل به pdf کنم و با همین کر ارسال کنم به 2 تا ایمیل ممنون تشکر