سلام. من الان adsl از مخابرات دارم. 1 مگ هست. ولی سرعت دانلودش نهایتا میشه 130
میخواستم عوض کنم آسیاتک بگیرم. سرویس 1 مگ 4 گیگ در ماهشو
میخواستم ببینم اونایی که آسیاتک دارن سرعت دانلودشون چه جوریه؟ چند هست سرعتتون؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام. من الان adsl از مخابرات دارم. 1 مگ هست. ولی سرعت دانلودش نهایتا میشه 130
میخواستم عوض کنم آسیاتک بگیرم. سرویس 1 مگ 4 گیگ در ماهشو
میخواستم ببینم اونایی که آسیاتک دارن سرعت دانلودشون چه جوریه؟ چند هست سرعتتون؟؟
سلام
آسیاتک عالیه. سرعت دانلود 1 مگ نسبت به منطقه مخابراتی فرق داره ولی برای من روی 700 تا 800 هست. یه مزیت دیگه آسیاتک اینه که آپلودش رایگانه.
آسیاتک بد نیست اما به فن آوا نمی رسه
فن آوا هم اپلودش رایگانه
با سلام
من خونه مخابرات دارم
مغازه آسیا تک
به نظر من آسیاتک در مقابل مخابرات خداس
مخابرات فوقالعاده داغون هست !
اسیا تک و صبا نت رو بهتون پیشنهاد میکنم فوقالعاده عالی هست خیالتون راحت باشه مخصوصا صبا نت
با تشکر
سلام من عصر تلکام دارم دانلودم از 1700 شروع میشه رو 2.200 میمونه دانلود میده
اسیاتک عالی هست من 5ساله استفاده میکنم و در حال حاظر 256 سرعتم هست سرویس حجمی از سرور های ایرانی 600 700 دانلود میکنم خارجی هم 400 500
اما 10مگ هم داشتم سرعت 2مگ بر ثانیه دانلودم بود . و 128 512 1مگ 2مگ همه را داشتم سرعت دانلود های خوبی داشت البته بسته به کیفیت خط کابل شما هم داره کیفیت خط کابل شما نو باشه نویز نداشته باشه کیفیت خط روی 30 باشه عالی هست ماله من اینطوره که این سرعت ها را دریافت میکنم با تشکر/.
اما ماله من 1ساعت بعد فعال شد ( البته مخابرات فامیل داشتیم ) معمولا هم 2.3روزه اگر پورت مخابراتی خالی باشه وصل میکنند اشنا اگر مخابرات دارید بهش بگید 5دقیقه ای وصل میکنه نیازی نیست 3 یا5 روز منتظر باشید .
کیفیت خط هم از 2 طریق میشه دید 1: پنل کاربری خود اسیاتک یک قسمتی واسه کیفیت خط داره میتونید ببینید . 2: پنل مدیریتی مودم شما زیرش نوشته معمولا ماله tp link که من دارم مینویسه با تشکر