سلام من یه دامنه دارم تو ONLINENIC تو مرحله redemptionPeriod قرار داره چقدر دیگه دوباره می شه ثبتش کرد ؟
شخصی که قبلا دومین رو ثبت کرده الان در دسترس نیست آیا امکانش هست ایمیل بزنیم الان برامون ثبت کنه
اگه ثبت بشه چقدر هزینش می شه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من یه دامنه دارم تو ONLINENIC تو مرحله redemptionPeriod قرار داره چقدر دیگه دوباره می شه ثبتش کرد ؟
شخصی که قبلا دومین رو ثبت کرده الان در دسترس نیست آیا امکانش هست ایمیل بزنیم الان برامون ثبت کنه
اگه ثبت بشه چقدر هزینش می شه ؟
این وضعیت دوره بازخرید است و اگر بنده اشتباه نکنم پس از گذشت 60 روز از این حالت امکان ثبت مجدد میسر میشود. پیشنهاد میشود با onlinenic به صورت ایمیل مکاتبه نمایید و شرایط را به صورت شفاف توضیح دهید تا در صورت امکان دامنه به صورت مجزا به پنل شما انتقال داده شود.
من تو onlinenic پنل ندارم کسی از دوستان هست نمایندشون باشه بتونه برام مجدد ثبت کنه؟
پیشنهاد میشود با شخصی که نماینده فعال هستند صحبت نمایید و از طریق آن نماینده درخواست خود را مطرح نمایید.
منم دنبال نماینده ام دیگه
- - - Updated - - -
کسی نماینده نیست یعنی ؟
نمی تونه کار ما رو راه بندازه ؟
پیشنهاد میشود در بخش: http://www.webhostingtalk.ir/forumdisplay.php?f=24 درخواست خود را مطرح نمایید تا امکان ارائه آفر از سوی دیگر دوستان وجود داشته باشد.
یعنی اینقدر OnlineNic شیر تو شیره که قوانین ICANN رو نادیده بگیره ؟ معمولا دامنه 40 روز در حالت تمدید مجدد هست ، 30 روز وارد جریمه میشه. و بعدش 5 روز به حالت در حال حذف میره که حتما طبق قوانین موظف هستند دراپش کنند. تا اونجایی که من توی این سالها کارکردم و اطلاع دارم.
خب یعنی الان نمی شه کاریش کرد ؟