فضای مورد استفاده در سایت آگهی و نیازمندی
سلا م دوستان من یه سایت آگهی و نیازمندی دارم که از سرور پلسک ویندوز ایران استفاده میکنم برای 9 گیگ فضا تقریبا حدود 150 تومن پول واریز کردم در حالی که سایت در مراحل ابتدایه و هنوز بازدید آنچنانی نداره اگر بازدیدش بالا بره و در حد 2000 یا 3000 ایران بشه فکر میکنید سالانه چقدر پول هاستش بشه آیا هاست ارزان قیمت ایران هم وجود داره یا متاسفانه گرون هستش اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم. ضمنا دوستان عضو انجمن میتونند آگهی ها رو به صورت کاملا رایگان حتی آگهی رایگان ویژه تو سایت ثبت کنند از همه متشکرم
http://bafarin.ir/index.aspx
پاسخ : فضای مورد استفاده در سایت آگهی و نیازمندی
هاست های ویندوزی قیمتش همین مقدار هست به دلیل اینکه لایسنس های مختلفی رو باید خرید.
اگر اسکریپت دست خودتون هست می تونید یک سرور مجازی تهیه کنید و اسکریپت رو بر روی اون نصب کنید. اینجوری به نظر من هزینه هاش کمتر میشه.
موفق باشید.
پاسخ : فضای مورد استفاده در سایت آگهی و نیازمندی
بازدید مهم نیست مهم نوع سیستم شما و حجم دیتا بیسه
وگرنه دیتا بیس 10 مگی رو میشه تا 20 هزار آی پی رو اشتراکی نگه داشت و
و دیتا بیس رو آپاچی با حجم 800 مگ با بازدید 15 آنلاین(روبوت ها حداقل 30 آنلاین رو مال خود میکنن) هم وی پی اس جوابگو نیست جز کش و..
درکل phpmyadmin تا حدود 600-400 مگ خوبه بالا که بره میبنید منابع سخت افزاری 2الی 3 برابر میشند فقط و فقط برای 100 مگ دیتیا بیس مازاد این 800 مگ اینم از ضعفهای این پی اچ پی مای ادمین اما کانفیک مناسب تا 30% کمک میکنه منابع رو بهینه تر کنید