پاسخ : خطا در ثبت وب مستر تولز
با سلام
ایمیلی که دریافت کرده اید به معنی این که گوگل قادر به خواندن وب سایت شما نیست که این امر میتونه دلایل زیادی داشته باشه
از کدوم افزونه سایت مپ استفاده می کنید ؟
لینک سایت مپ رو قرار بدید
/sitemap.xml
خب الآن وقتی گوگل قادر به خواندن سایت من نیستش پس چطوریه که نزدیک شصت و هشت لینک من رو زده ایندکس تو بخش نمودار های سایت مپ؟
ضمنا الان راه حل این میشکلم چی میتونه باشه؟
دوست عزیز من هم همین مشکل رو داشتم سایت روی هاست ایران بود کلا لوکیشن رو عوض کردم بردم آلمان درست شد شاید مشکل شما هم بدین شکل حل بشه
آی پی گوگل در سرور بسته شده است!!
نقل قول:
دوست عزیز من هم همین مشکل رو داشتم سایت روی هاست ایران بود کلا لوکیشن رو عوض کردم بردم آلمان درست شد شاید مشکل شما هم بدین شکل حل بشه
سرور من هم آلمان هستش خب!
نقل قول:
آی پی گوگل در سرور بسته شده است!!
بله قبلا بسته بود و زمان ثبت وب مستر با خطای we werent تو همون بخش وریفایی گیر میکردم.اینم بگم من قبلا تو وب مستر ثبت کرده بودم سایتم رو اما وقتی که سرور ای پیه گوگل رو بستش ، سایتم از حالت وریفایی درومدش.سرور اصلاح شده ، دیگه راحت وریفایی کردم سایتم رو اما خب با اون خطا و اررور ها مواجه میشم دیگه.
الآن من فقط میخوام بدونم اون خطا ها و اررور هارو چطور میتونم برطرف کنم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
demonvictor
سرور من هم آلمان هستش خب!
بله قبلا بسته بود و زمان ثبت وب مستر با خطای we werent تو همون بخش وریفایی گیر میکردم.اینم بگم من قبلا تو وب مستر ثبت کرده بودم سایتم رو اما وقتی که سرور ای پیه گوگل رو بستش ، سایتم از حالت وریفایی درومدش.سرور اصلاح شده ، دیگه راحت وریفایی کردم سایتم رو اما خب با اون خطا و اررور ها مواجه میشم دیگه.
الآن من فقط میخوام بدونم اون خطا ها و اررور هارو چطور میتونم برطرف کنم.
......(:|....